friday i'm in love

...Eller inte.
Igår skrev jag att jag hade jobbat min sista dag(typ) detta år, jag ska nämligen jobba idag igen, haha. På lager, men på H&M. Det kommer blir kul och bra, då får man tänka ordentligt, på ICM kan det bli rätt enformigt, kallt och svårt att ignorera att man fryser = går inte att tänka så bra. Det är skönt att det är fredag, att jag ska jobba, att jag kommer få en ny locktång och att jag ska på bio ikväll och äta gott. Besluten som måste fattas är inte roliga, önskar jag kunde försvinna från mitt sociala liv och mina relationer ett tag. Nu måste vi åka så vi hinner med allt, hejdå!

-

det kommer funka
måste funka
nånstans där så finns min plats

Långhelg igen då!

Idag jobbade jag för sista gången detta år (typ) så imorgon börjar min lilla ledighet! Då hade jag tänkt att åka till Täby centrum och fixa lite saker på banken, köpa en ny locktång (den jag fick fungerade inte... sämst), köpa en puderborste och hämta ut biobiljetter. Vid åtta imorgon ska nämligen jag och Gustav se Simon och ekarna, mysigt, jag ska även bjuda honom på middag och han valde TGI Friday's. Jag har faktiskt gått och suktat efter det hela dagen så jag är mer än nöjd med hans val!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, jag jobbar, tänker, äter och sover. Just det, jag fick nya påslakan idag! Eller fick och fick, jag beställde dem och betalade själv, en julklapp till mig själv liksom, en vecka försent... Får se om jag pallar duscha ikväll (är helt slut) annars bäddar jag rent i sängen i morgon. Nu ska jag återgå till min CHIC tidning, dricka cola och äta tuggummin

Puss

Onsdag

Idag åkte jag till jobbet och plågades med en jävla huvudvärk som vägrar ge med sig. Dagen har varit rätt lugn och jag ska jobba imorn igen. Fixade även så jag jobbar nästa vecka mån-ons, duktig tjej. Annars händer det inte speciellt mycket, jag är allmänt ensam och inte speciellt omtyckt så jag begraver mig i musik och läser böcker/bloggar. Ser inte fram mot nyår.

Puss

ready to start

I would rather be alone than pretend I feel alright

Tisdag

Idag skulle jag egentligen ha jobbat Stormen skrämde skiten ur mig, vi hade ingen el, jag hade tappat rösten, huvudet och kroppen värkte. Så idag stannade jag hemma för att vila så jag kan jobba imorgon och på torsdag. Jag vaknade för cirka trettio minuter sen, slängde i mig en skinkmacka med massa senap, en näve naturgodis, en klick skagenröra och en alvedon. Kokade ett ägg också men det failade stenhårt så jag slängde det. Om jag känner mig själv rätt kommer jag somna snart igen, ligga i sängen hela dagen tills jag måste duscha och möta Gustav för att prata. Under helgen har det hänt lite mindre trevliga grejer som vi måste lösa, om det nu går.

Puss

Mellandagsrea

Idag åkte jag och mamma till täby centrum för att shoppa upp lite av pengarna vi fick i julklapp. Jag var lagom bakis, huvudet värkte och jag mådde illa, köpte en vitaminwater(standard) och började må lite bättre. Vi började shoppingturen på H&M där jag köpte två par sockor och en handkräm, det var väldigt nära att jag handlade en klänning med rådjur på på rean men jag lär bli och det är jag glad för, haha. Inne på BikBok köpte jag en stickad tröja som gick i marinblått och vinrött, har en liknande hemma men kunde inte låta bli att köpa en till, det är mina favoritfärger på stickade tröjor och koftor. Kanske lägger upp en bild imorgon om jag minns! Jag köpte även ett base/top coat för mitt börjar ta slut, alltså jag fattar inte hur de som gör nagellack tänker, sista lacket i bottnen går ju fan inte att få tag i hur man än vrider och vänder på flaskan. Till slut har man ju sumpat ett helt nagellack bara för att man inte kommer åt det sista, idioti. Nu har jag iaf ett nytt som är fullt vilket är bra, höll på att glömma att köpa det, tur att mamma också var ute efter nagellack. Jag köpte också en ny, längre kedja till mitt Thomas Sabo halsbang, har insett att smyckena ibland hamnar innanför urringningen och inte syns, det är ju lite tråkigt så en ny kedja var ett måste! Kom även på att jag behövde ett nytt puder som är bra för huden, det jag använder får jag typ finnar av (eller så är det av all choklad jag äter) så det blev ett från clinique som tjejen på Kicks rekommenderade, det var mycket fint på men jag glömde köpa en ny puderborste så jag måste förmodligen förbi täby centrum i veckan. Fast man fick ju i och för sig med en liten borste i dosan, men den är liten, platt och verkar jobbig så den orkar jag inte använda, haha.

Nu ska jag försöka varva ner lite och sova i tid, men det lär inte vara några problem med tanke på att jag sovit typ fem timmar inatt. Puss!

Julklappar!

Hej!
Tänkte att det skulle vara lite kul att visa vad jag fick i julklapp.

Här är vår minigram men lite julklappar

Fick mina fina dr Martens, åh Pascal ♥

Jättemysiga sockor till mina Hunterstövlar

Presentkort, alltid bra att ha! Nu kan jag se sju filmer gratis på bio för de som bryr sig... haha.

Gustav gav mig finaste Thomas Sabo berlocker som finns

fan vad skevt, men jag fick iaf klänningen och de fyra första Pretty Little Liar böckerna!

TUGGUMMI ♥

Annat som inte fastnat på bild: 32mm locktång, väckarklocka "wake-up light", pengar, mascara, skinnväska/skinnpåse och underkläder.
Jag är så nöjd med allt jag fått, vet att jag är bortskämd men hoppas ni fick vad ni ville ha också!
GOD JUL

GOD JUL

Nu ska jag äta sill, potatis och ägg tills jag spyr
puss

sängkläder

Beställde detta fina påslakanset som var slut i butik

Samma bild som jag la upp förut, fint mönster, ser dock bättre ut i en bäddad säng

Puss!


23:e december

Sitter äntligen ner igen och gör ingenting! Har gått runt i stan idag i typ fyra timmar, sen när jag kom hem slog jag och Pandis in massa julklappar och jag hjälpte mamma att laga mat och julgodis inför imorgon. Vartannat år är vår mormor och morfar här, i år är det vår tur att fira jul med dem! Vi bråkade ju förra året så det var ganska skönt att det inte var vårat år att fira med dem, hehe. Men i år är det lungt och vi ser alla fram emot att fira jul tillsammans(det verkar så iaf...).

Jag kom till stan vid tolv idag då gick jag direkt till webhallen och hämtade ut min bluetooth grej till högtalarna, det var tjockt med folk och jag fick panik, men efter drygt tio minuter var det min tur att betala, awesome! (att det sen tog mig typ 20 minuter att få den att funka behöver vi inte gå in på). Efteråt gick jag till mammas butik och lämnade den så jag slapp bära runt på den när jag kollade runt i stan, spenderade mesta av tiden inne i gallerian eftersom det regnade. När klockan slog 15.02 mötte jag mamma utanför butiken, hon skulle handla nån sista minuten julklapp och jag lånade toaletten. Sen gick vi mot H&M med HOME på övre plan för att shoppa lite kuddar, handdukar(?) och mitt påslakanset, givetvis var allt slut och vi gick besvikna därifrån. Kom på i sista sekund att mitt busskort går ut idag så vi sprang in på SL centret vid t-centralen och jag köpte ett 7-dagarskort för 180 spänn, känns lite surt med tanke på att mitt andra busskort som man fick från skolan börjar gälla första januari, men eftersom jag jobbar i veckan och vill kunna ta mig runt så hade jag inte så mycket val än att köpa det där jävla kortet...

Väl hemma slog vi in massa julklappar och lagade mat som jag skrev, jag gjorde typ ett kilo knäck och kola, så jävla tjockt. Igår gjorde jag ocg Gustav även never fail fudge från receptet på fluff-burken, den failade inte och smakar sött och gott! Rekomenderar alla socker-dyrkare att göra denna fudge. Jag som trodde att jag kunde äta hur mycket socker som helt fick det motbevisat, åt en bit och mådde sedan illa i typ en timme, haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, sms:ar lite, målar naglarna och laddar kamerabatteriet till min Nikon, kan inte bestämma vilken kamera jag ska fota med så jag har sett till att båda är fulladdade och ligger framme, haha vilka i-lands bekymmer jag har. Har för mig att Gustav skulle starta en blogg där han skrev dagens "Micaelas i-lands problem", hade varit kul att läsa, synd att han inte fullfölje idén. Inser att ingen kommer läsa inlägget, så alla som läser hela LÄMNA EN KOMMENTAR, nu ska jag bajsa (fjärde gången idag, Gustav påstår att jag är magsjuk fast det kommer genom röven...) och måla på överlack på naglarna, PUSS!

friday i'm in love

TJA!
Äntligen är det fredag och jag är så jävla glad, vet inte varför riktigt men så är det i alla fall. Idag är jag ledig, vilket jag är fram till tisdag och det är skönt, lite jullov för lilla mig, hehe. Idag ska jag åka in till stan och hämta ut en bluetooth grej till mina högtalare så jag slipper koppla in dem i datan med sladd (kan då äntligen lyssna på musik i schysta högtalare från sängen), ska även kolla runt lite i butiker och försöka att inte bli dödad av alla i julklappshetsen. Kommer springa in på nya mediamarkt i gallerian och kolla om de har iPhone 4S inne också, vilket de inte lär ha men om man inte frågar får man ju aldrig veta! Jag kommer i alla fall att köpa en iPhone 4S nu i jul någon gång. Tycker synd om alla i min omgivning som hört mig tjata efter en iPhone i drygt tre månader, haha. Den stora frågan är om jag ska köpa med 16 eller 32 GB, priset skiljer sig med en tusenlapp och jag tror jag kommer klara mig bra på en 16GB eftersom jag inte har musik i telefonen(eller aah typ 30 låtar/en spellista ifall min lilla iPod skulle dö när jag åker buss, haha) och det är ju typ 400 MB och jag är inget jävla app-freak heller så de kommer inte fylla telefonens minne, bilder tömmer jag även så de lär inte vara något problem med att ha minne kvar på en med 16 GB eller?

Vid tre idag ska jag möta upp mamma i gallerian och sen ska vi bege oss till H&M HOME och shoppa lite, jag har spanat in ett jättefint bäddset som jag kommer införskaffa om det finns, hoppas!


Såhär ser mönstret ut, det kommer vara finare när det ligger färdigbäddat i sängen! Nu ska jag göra lite armhävningar och sen äta frukost, puss!

asså förlåt

Hoppas inte läraren blir sur för att jag lagt inte jättetråkiga/dryga meningar i min tenta, kunde inte låta bli. Det är mycket roligare att skriva "ett regelverk för hur man ger folk sparken på ett fint sätt" istället för "ett regelverk för uppsägning", håller ni inte med?

Onsdag

Hejsan
Jobbade idag igen, packa fluidmaster, åh så kul ♥ Men inte fan ska jag klaga, jobbar ju iaf vilket är bra! Imorgon blir det sista dagen jobb för denna vecka, skönt med jullov äntligen, i fyra dagar fre-mån. På tisdag börjar jag jobba igen, woho! Under min ledighet ska jag plugga och spela in ett tal har jag planerat, är alldeles för trött och ful efter jobbet så jag orkar inte göra det då. Här är iaf min hemtenta i Sam C: "Utgå från samma frågor som i grupparbetet och teckna en bild över Sveriges politiska och ekonomiska utveckling under åren 1920-1990. Detta för möjlighet till högre betyg. Skicka in till "lärarens urkund" när du är klar!

Vad präglade åren ideologiskt?
Vilka politiska frågor diskuterades?
Ekonomisk teori och praktik?  
Vilka personer var dominerande?
Internationell kontext?"
Jag vill dö lite, har skrivit två stycken, asså stycken som delar i en text inte två frågor... Sopa jag är. Borde ta tag i skolan nu förfan, inte slacka efter sista terminen! Så därför ska jag återgå till skolarbetet nu.
PUSS!

the saltwater room

Time together isn't ever quite enough
When you and I are alone I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love?
only time, only time

When we’re apart whatever are you thinking of?

If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time.

Måndag

Nu har jobbveckan börjat, kul kul! Idag har jag stått och packat fluidmaster hela dagen, väldigt enformigt men det funkar, hoppas däremot att jag får lite varierande uppgifter under veckan så jag inte dör "den dryga fluidmasterdöden". Har för mig att Abbe bad om hjälp med att inventera lagret så jag ska fråga honom om det imorgon, det vore kul att inventera på ett nytt ställe, jag har sedan tidigare inventerat på både H&M ocg Willy's och det är kul!

Känner att jag måste dela med mig av en pinsam sak som hände idag också. Jag somnade på jobbet, igen. Denna gången somnade jag dock i en stol mitt framför packbordet, tur att man fick sms efter fem minuters sömn, annars hade det varit jävligt illa om någon kom in på lagret och jag sov... Fick dåligt samvete och tog en kortare lunch, inte för att fem minuter är speciellt mycket men jag hade fan inget att göra på lunchen heller, det är inte precis så att det tar 30 minuter att äta en pizzabit och dricka vatten. Tycker ändå att jag varit duktig idag, gjorde klart en hel pall, städade upp på lagret och "jobbade över" 30 minuter. För en gång skull kom 676:an för tidigt vilket bidrog till att jag hann med en tidigare buss från Danderyd och det resulterade att jag var på jobbet klockan sju! Slapp som jag är arbetade jag ändå till fyra eftersom bussen från jobbet passar bra med 625:an som stannar fyra minuter från mitt hus.

När jag klev innan för dörren hemma vid halv sex hade jag fått brev från posten: mina Dr. Martens har kommit! Så jag och mamma begav oss först till Vallentuna för att hämta ett blommogram(?) som hon fått från jobbet och sen svängde vi förbi bilisten och hämtade mina skor. Fick se dom snabbt så det var rätt och det var det. Skrek och fnissade som ett litet barn av förtjusning och glädje, på julafton är de mina som jag får använda hur mycket jag vill! Jag längtar oerhört mycket till julafton i år för övrigt, kommer få allt jag vill ha verkar det som plus att jag är rätt nöjd med de klappar jag köpt också(eller inte). Inte för att julen bara handlar om paket, men come on, alla gillar ju julklappar mer än att umgås med familj och släkt, eller? Haha fan vilken känslokall människa jag är, men det är även min familj så det spelar ingen roll!

Snart är de mina!


sova kanske?

Har spenderat dagen i sängen och ätit mat. Har gått och blivit sjukt besatt av löskokta ägg med Kalles randiga(kaviar+mjukost för er som inte fattar det). Jag borde ha sovit lite men mensvärken och bajsnödigheten höll mig vaken. Plus att jag inte känt mig speciellt trött, eller i kroppen jo men annars typ inte. Jag har varit duktig denna helg och sovit totalt hela tio timmar!! Dåligt har jag sovit också, vaknar hela tiden och har svårt att somna om, om jag vaknar vid åtta-nio så är det omöjligt att somna om så då är det bara att gå upp och äta(på senaste tiden vaknar jag ofta av att jag antigen är hungrig eller sjukt bajsnödig, what the fuck liksom?). Med tanke på att jag jobbar imorn och måste gå upp 05.40 så borde jag sova snart, typ runt tio. Annars kommer jag vara helt borta imorn på lagret, kommer typ sova samtidigt som jag packa fluidmasters, haha. Jag har väl inte så mycket att säga förutom att jag sover dåligt, har gjort det sen jag slutade med mina "sömnpiller" för en dryg månad sen, men jag orkar inte börja med dem igen, de är så dyra och jag blir seg dagen efter om jag inte sovit typ sju, åtta timmar. Värdelöst.
MEN GOD NATT DÅ GOTT FOLK.

ACE!

Hej
Igår blev det ACE med Gustav, Rune, Sara och Vinston. Var mycket trevligt och jag lyckades bli full på cider, väldigt ovanligt, fick ta smällen imorse. Jag kan inte dricka vin eller cider (typ max en cider och en smutt vin) utan att må sämst dagen efter, om jag dricker vin spyr jag och det var nästan samma sak med cidern idag. Måste vara allergisk mot något i vin/cider för jag mår aldrig såhär när jag dricker sprit. Schysta problem man har va? "Åh nej jag kan bara dricka starksprit", haha. Tror vi blev lite rökförgiftade igår, bruden som var DJ verkade tycka det var hemskt kul att leka med rökmaskinen, kul att man inte ens såg varandra ibland för det var så tjockt med rök. Eller inte. Efter Ace, runt två drog vi till donken och åt lite mat, Gustav köpte milkshake och jag kunde inte låta bli att smaka, fail nummer två. Fick så jävla ont i magen att jag trodde jag skulle gå sönder, började nästan gråta och kunde knappt gå. Vilket var kul när vi i Danderyd blev tvugna att springa till bussen, då ville jag dö. Sprang samtidigt som jag vek mig, skrattade och grät. Har en tendens att skratta väldigt mycket när jag springer med andra människor, fattar inte varför...

Sen måste jag bara få spy galla över en till sak: folk som spyr på tunnelbanan, perrongen och bussen. VAD ÄR FELET PÅ ER!? OM MAN ÄR ASFULL BORDE MAN INTE FÅ ÅKA BUSS ELLER TUNNELBANA UTAN KRÄKSHINK/PLASTPÅSE. Det är så jävla äckligt med nerspydda vagnar och golv, nästan så man spyr själv vilket både jag och Sara nästan gjorde igår när vi kom på en vagn där de hade varit kräkfest, hörde en tjej berätta "Först spydde en, sen en till och sen ännu fler!". Ni kan ju tänka er hur fräscht det var på den vagnen, vi hoppade av vid universitetet och bytte vagn till en som var mindre fylld av fyllespyor.

Här får ni se en fett snygg bild på mig.

Puss!


shopping


äntligen mitt!

Ny klänning, den är fin, jag är mongo hihi

Ikväll blir det utgång, igen.

Kvällen

Igår höll jag på att dö av uttråkning i brottby så jag tvingade Fia att umgås med mig, hehe. Jag åkte till Bromma och mötte henne, Elias och sen även Johanna. Vi satt på nån knasig ölpub och drack öl(jag drack givetvis cider). Det var trevligt, sen blev det lite donken för de andra kvinnorna vid tolv och runt halv ett satt jag på bussen mot danderyd. Det tog typ 50 minuter att åka 509:an, när jag åkte från Danderyd till Brommaplan med 177:an tog det knappt 25 minuter... segt. Väl i Danderyd mötte jag Gustav som hade varit på julbord med jobbet, vi han pussas lite innan han klev på sin buss och åkte hem. Jag fick däremot vänta i trettio minuter på min jävla buss. Anledningen till att vi inte sov med varandra var att han är barnvakt just nu åt sina småbröder och det hade inte jag pallat haha. Idag ska jag istället till Täby(suicide) med mamma och köpa julklappar, har kommit på vad jag ska köpa nu! Lite segt är det dock att jag får H&M lönen på onsdag men ICM lönen kommer först på fredag, irriterande! Jag som inte har pengar egentligen... Men man måste ju tydligen köpa julklappar så jag har inget val än att spendera mina pengar.

Ja just det! Jag fick en julklapp från ICM igår, fyra biobiljetter! Perfekt nu kan jag se the girl with the dragon tattoo, den verkar bra. Kommer bjuda Gustav på bio som lite mer plåster på såren för att han inte fick något på sin födelsedag, inte ens ligga... (haha men usch, inte för att någon behöver veta vad vi gör så glöm bort att jag skrev så, det såg bara kul ut). Fast vi sa ju att Londonresan var en tidig födelsedagspresent också så jaa...

Nej nu måste jag fixa mig, luktar gammal fis och har flottigt hår.
Puss!

Äntligen jullov!

Idag hade vi skolavslutning på täby park hotell, den var ganska seg men tillslut fick vi lov. Jag fattar inte grejen med alla elever som vill sjunga, det är typ ändå ingen som lyssnar, de bara drygar ut hela grejen!! Efter avslutningen fick vi lussekatter som var ganska torra men jag var sjukt hungrig så jag tröck i mig typ en hel ändå, hehe tjockis. Vi fick även nya busskort, jag fattar inte varför de inte bara kan ge oss en kod (eller nåt) så vi kan ladda på våra gamla kort istället? Jag har nu cirka fem busskort varav två är laddade med biljetter och man kan inte föra över biljetterna så man har alla samlade på ett kort vilket jag försökte göra efter skolan. Jag blev skitsur och tröståt lite choklad och massa tuggumin. När jag kom hem satte jag mig på träningscykeln, blev typ svimfärdig efter tio minuter så då gav jag upp, gjorde lite armhävningar och åt lunch. En stund efter jag ätit blev jag uttråkad så jag satte mig på cykeln i ytterligare tio minuter, jobbigt, sen gjorde jag lite situps (fan vad jag suger). Ska kirra sixpack(igen) innan Gustav gör det, haha. Han vet inte att vi tävlar men det gör vi enligt mig, han ska fan börja gymma, jag får träna hemma vilket är lite orättvist, jag har ju bara en jävla yoga-matta och en träningscykel. Jaja, är man en "fattig" student finns det inte mycket att göra.

I skolan fick vi även reda på att vi inte får följa med på resan till Istanbul i Mars om vi har IG i ämnen eller ligger "ej i fas" vilket betyder att jag kommer få kämpa som ett as under lovet med samhälle c tentan och svenska talet(kanske med matten också, är inte säker på hur/när jag ska bli betygsatt). Men det kommer gå bra, måste bara skriva klart talet och spela in mig själv när jag håller det vilket är himla pinsamt, jag måste alltså hålla tal framför min dator och sen maila det till mig lärare. Usch, jag har sån jävla ångest alltså haha. Men idag tänker jag inte plugga alls, eller eventuellt börja med hemtentan i sam c om läraren skickar den till mig.

Ikväl kommer jag nog bara ligga hemma och pilla mig i naveln. Eller inte. Kommer snarare fortsätta hets-töja mina öron. Tror jag lyckats få upp ena till 16mm redan!! Men ska ha staven i ett tag till och den andra ligger på cirka 10mm just nu, eller tolv, kan inte avgöra vart smycket är som tjockast...

Här är då staven som jag misstänker ligger på 16mm. Det har gått sjukt snabbt att töja, började i söndags och då var hålen ca 5 mm efter att jag inte har haft några töjningar i på några månader. Hoppas att båda är uppe på 16 innan helgen är slut.

Puss!

Torsdag

¡Hola!
Idag gick jag bara på Spanskan, vi hade ett muntligt förhör som bestod av att jag och fia typ svarade sí och no på frågor, haha chill. Sen fick vi taco(nachotallrik) till lunch i skolan åt och dog, fick även en pepparkaka av Mattias som jag knäckte i tre delar vilket ska betyda tur (vet inte hur mycket tur jag har alltså, men jag fick iaf tag i den lila bh:n på H&M som jag letat efter i hela stockholm!!). Mamma plockade upp mig i skolan vid tolv och då åkte vi förbi banken sen åkte vi hem och hämtade min jumpsuit och skickade tillbaks den och begav oss mot arninge. Mamma skulle handla lite julklappar till Amanda och lämna tillbaks kläder så jag passade på att följa med för att kolla efter bh:n på H&M(den fanns, som jag skrev...) men jag behövde även köpa ett rutat block för jag börjar nämligen läsa matte C nu på egen hand(finns hjälp att få på skolan en timme i veckan, brabra). Det kommer gå bra hoppas jag, kan inte påstå att jag är duktig på matte men siffror är jag bra på! Kommer börja lite smått nu under lovet men redan första uppgiften är svår så jag låtsas att jag inte kan börja än för jag vill ha en lärarledd lektion först, haha, sämst ursäkt. Nu ska jag återgå till att tugga tuggummi, äta godis och lyssna på deprimerande musik(Secondhand serenade - Goodbye & I'ts not over, vad fan är felet på mig?!).


Puss!

surkärring

Varför respektera äldre människor när de inte visar någon respekt för oss unga?
(inte för att inlägget handlar om respekt men påståendet är ändå sant)

Seriöst. När jag åkte buss idag ville jag slåss(putta lite fint på tanten bredvid som var dum i huvet). Det var rätt fullt på 676:an som vanligt, jag såg en tom plats bredvid en dam, det låg en tidning på sätet som jag flyttade lite fint på. Insåg rätt snabbt att jag satt på tidningen och det var obekvämt så jag bestämde mig för att lägga den på golvet tills vidare eftersom jag inte orkade resa mig upp nu när bussen väl körde. PETPETPET, tanten petar på mig och jag ploppar ur min hörlur.
"Ta upp tidningen" säger hon. Jag tänker: okej fine, jag kan väl lägga den i soptunnan nu då annars kommer jag förmodligen bara skita i det. Så jag reser mig upp och lägger tidningen fint i papperskorgen och slår nästan skallen i en stolpe när bussen svänger till. Väl tillbaks på min plats med båda hörlurarna i öronen. PETPETPET.
"Ja?" Säger jag.
"Det var min tidning" Säger kärringen.
"Ehh jaha, men varför sa du inte det då? Eller tog bort tidningen när jag satte mig ner?"
"Jag hann inte, jag har ..... rygg......., jag skulle läsa den" nångonting sånt säger hon. Det var en metro förresten, eller typ Norrtelje tidning, jag är säker på att den var gratis iaf.
"Ahmen du kunde ju sagt till tidigare eller tagit den, ursäkta så mycket!"

Sen satt hon och vred sig hela resan, trodde hon seriöst att jag skulle plocka upp hennes jävla gratistidning ur soptunnan bara för att hon inte var snabb nog att meddela att tidningen var hennes? Det kan hon fetglömma. Det fick hon fetglömma. Jag menar, hur jävla svårt är det att ta sin egen tidning? Det var inte så att jag hetsryckte bort tidningen och satte mig ner utan jag stod upp i typ 5 sekunder så hon skulle kunna ta tidningen om hon ville men icke! Då får hon väl förfan skylla sig själv, jävla idiot.

värd kväll

Kom hem från jobbet för en timma sen, mamma var snäll och hämtade mig i Mörby. Det gick jättebra på jobbet idag fastän jag lät som ett miffo när jag öppnade käften, haha. Det var väldigt lugnt i butiken men tiden rullade på ganska bra ändå och jag blev sjukt sugen på att shoppa, typ klänningar (vafan liksom? har nästan aldrig klänning ju). Jaja, när jag kom hem hade jag fått min student-jumpsuit från ziperall, den satt bra på och så men den var ful och såg inte alls ut som på bilden(!!!!!) så den åker tillbaks imorn, har inte ens betalat eller fått en faktura på den. Ska köpa den med älgen på när den kommer in istället, lätt värd 1000:- med tanke på hur fin och skön den är! Hade även fått en julklapp från jobbet idag, 4-10 nummer av en valfri tidning, jag valde CHIC så 8 nummer av den kommer jag få från och med slutet på detta åt/början på nästa, helt gratis! Blev glad, kanske lite tårögd(nej det blev jag inte, kände bara att det passade in).

Nu överväger jag att sova, eller kolla på Chuck eller lyssna på musik eller läsa eller plugga eller eller ELLER. Nej men seriöst jag är fan sjukt hyper men ändå stört trött.

KYSS!

Onsdag

Så himla slapp vecka i skolan alltså, vi gör inget annat än att kolla på film och äter pepparkakor. Har fått reda på lite betyg i de kurser som slutar nu till jul. Imorn får jag reda på vad jag kommer få för betyg i psykologi, är nervös som fan, hoppas på ett VG! Annars kommer jag gråta, jag har ju förfan kämpat!
Religion: VG
Filosofi: VG
Politisk idéhistoria: MVG
Psykologi: VG?

Oerhört otippat att jag skulle sätta MVG i politisk idéhistoria, kan inte sluta skratta åt det. Päronen lär vara nöjda med betygen iaf, och det är även jag. Blev typ som jag räknat med, men trodde det skulle vara lättare att sätta MVG, hehe...

Nu sitter jag hemma och trycker i mig en banan och en ljummen choklad, vid fyra ska jag röra mig in mot stan och klockan fem börjar jag jobba! Det är i en ny butik vilket är spännande, jobbar bara tre timmar vilket är lite tråkigt, hade gärna jobbar längre(alltså börjat tidigare, haha). Men jag är glad för att jag ens får jobba! Lite smått pinsamt är det dock att min röst inte låter normalt än, några tjejer i klassen var avundsjuka på min heta röst och sa att jag lät kåt(wtf?) när jag snackade. Jag kan åtminstone prata och det är det som är det viktigaste att jag sedan låter som en kåt whiskeykärring får man leva med

Har kommit in i någon jävla PhotoBooth period också, herregud.
Puss!

ziperall

Fick ett awesome mail idag av ABC-gruppen, snart kommer den!!
"Inom kort börjar vi med packningen av Student-Ziperallerna, och under december månad så skickar vi löpande ut dessa till våra kunder. Innan årsskiftet kommer samtliga Ziperaller att ha nått sina nya ägare."

Min fina!

have2have

Som ni kanske vet så är jag på jakt efter den ultimata "skolväskan", haha. Nej men en dator som man får plats med både dator och andra nödvändiga saker i. Den ska helst vara svart och måste vara i skinn. Har kollat på Tigerväskan i deras butik i täby, den var inte alls lika snygg på riktigt så jag blev smått besviken men mest glad eftersom jag inte riktigt känner mig sugen att lägga över 2000:- på en väska. Jag har kollar runt på åhlens och accent utan framgång och nyss hamnade jag på have2have och fann världens finaste skinnväska!

Den kostar 1395:- och det tycker jag är ett bra pris, den verkar vara rymlig och har många fack plus att min dator får plats i den! Man kanske ska beställa hem en under jul? Finns även i marinblått(skitsnygg) och rosa(inte min färg, men fin var den).

nyklippt

Nu har jag äntligen klippt mig! Tycker det är mycket bättre att klippa luggen hemma än hos frisören, det är så ofta man blir missnöjd för att dom inte lyssnar eller klipper för mycket (stackars Fia som gick med mössa i två veckor pga för kort lugg, DU VAR SÖT I DEN KORTA LUGGEN SÅ TYST!). Bad även mamma klippa av topparna eftersom de blivit väldigt slitna sen seist jag klippte mig(konstigt, det var typ i augusti...) plus att jag färgat håret och lockat det som en tok på sista tiden vilket kanske inte är så smart, men det blir fint! och jag använder värmeskydd och ssaltvattenspray istället för hårspray!

snygg va?! haha

och här är mina schyssta töjningar


-

We all want to be somebody, but right now we're just looking for the exit

Tisdag

Ligger i sängen och har ont i ryggen, dagen har varit ganska händelselös. Åkte till skolan och kom dit i tid fastän jag planerat att bli 10 minuter sen. På samhälle C kollade vi på Armadillo och hade betygssamtal, filmen/dokumentären var ganska bra, handlar om några danska soldater i Afghanistan. Sen åt vi lunch och jag dealade till mig en hemtenta G-MVG istället för ett G-prov i samC, hade ett samtal med svenskaläraren om sämsta boken och blev godkänd. Gillar att jag lackade sönder för att hon ville att jag skulle skriva på plats medan jag ville ta med mig det hem, slutade med att jag ska "då skiter jag hellre i det och får IG" sen gick jag. Men jag ville få skiten gjord så jag gick tillbaks tio minuter senare, då hade läraren typ blivit ledsen för att jag sa så (att jag kallade henne jävla fitta tror jag inte hon hörde). Ofta hon blir arg för att jag är villig att ta IG i hennes ämne?! Snarare jag som ska vara sur för att jag failar. Men jag failade inte, och jag kommer att spela in mig sjölv när jag håller ett tal och maila det till henne så har jag den skiten gjort också. Värt.

Jag och Fia åkte in till stan vid tolv, hon skulle möta en kompis och fika medan jag skulle köpa töjningar. Jag har gått med pennkorkar i öronen sen i söndags,  Gustav kallade mig jävla lodis och tvingade mig att köpa ordentliga fastän jag inte har råd (okej pengar har jag, men inte så att jag vill ta från sparkontot bara för att jag kan och köpa töjningar). Jag skämdes så mycket i skolan och det var därför jag köpte riktiga, kan ju inte ha uppsatt hår och korkar i öronen(!?) jag är faktiskt ingen jävla pundare. Räcker väl fan med att min jävla lugg blir flottig hur mycket jag än tvättar den. Nu sitter jag iaf här med snygga töjningar i öronen (8mm & 12mm) och överväger att klippa luggen, alltså jag måste klippa den någon gång idag men orkar inte leta efter saxen(gå ner och hämta den i badrummet). Kanske är bättre/enklare att klippa den när den är blöt också? Äh, jag klipper den ikväll, nu ska jag sova lite.

Juste: jag är fortfarande hes, Fia har skrattat åt mig hela dagen och jag får hostattacker för att det kliar somfan i halsen, speciellt när jag ska sova eller sitter på bussen. fml.
Puss

Dr. Martens

Jag glömde berätta! När jag och mamma var i stan igår blev jag så jävla sugen på ett par riktiga Dr. Martens kängor, hatar mina från skopunkten som jag har nu... Vi sprang runt i några butiker men fick snabbt reda på att de är slut i storlek 38 i hela stockholm. Blev lite besviken men hade redan förstått det. Hittade iaf ett par i 38, ett par mörkblåa som var skitsnygga till blåjeans. Men då tvekade jag, de kostar ju ändå ca 1500:- och jag vill helst ha svarta. Mamma sa att hon kunde köpa dom åt mig i julklapp men att jag då får vänta till julafton innan jag börjar använda dem. Jag sa att vi istället skulle kolla webshoppar när vi kom hem vilket vi har gjort lite smått igår men verkligen försökt somfan idag. Hittade inga 38:or, blev ledsen, försökte beställa från England men det failade. Hittade sen nyss ett par på en Svensk sida i rätt storlek. Skrek av lycka och beställde dem. 1238:- kostade de, kommer fram om en vecka. De blev en i modell Pascal vilken är samma modell som den blåa jag testade igår. Här kommer bilder, tycker faktiskt inte alls att det är så stor skillnad mellan de olika modellerna, de har lite olika sömmar och dessa är lite blankare. Att det sedan är herrmodell på mina bryr jag mig faktiskt inte om, jag är ju ganska manlig så höhö

Nu kanske ni tycker att jag är tråkig som vet vad jag kommer få i julklapp men så har det alltid varit. Jag och syrran skriver fortfarande önskelistor och vi får nästan alltid allt vi vill ha(om jag hade skrivit iPhone, iPad, ny TV och en resa till London hade dom givitvis sagt nej, man får ju tänka sig något/några saker inom rimlig prisklass).
Det här är vad jag önskar mig i år (kul att kolla tillbaks sen och se hur jävla bortskämd man är/var)
En väckarklocka (standart, blir aldrig nöjd) nu en philips wake-up light sak, de är fan grymma!
En locktång från Björn Axén (jag suger på att locka med plattång)
Sockor till mina Hunterstövlar
Pretty Little Liars bokserien
Mons Kallentofts 5:e bok
Sen är ju alltid Sabo berlocker välkomna

helgen

Hej!
Det blev en jävla händelserik helg om man jämför med hur de brukar se ut. Satt inte hemma och mös, kollade på serier/film och åt godis, nej nej. I fredags kom Gustav hit efter jobbet, vi mös lite med godis och HIMYM. Sen fick båda sms om att det var kalasutgång och jag taggade till som fan medan Gustav blev sur. Vi bråkade lite, jag fixade mig snabbt och han drog. Sen möttes vi och han hade ångrat sig så vi begav oss till kompisarna på ACE. (lol:det brann som fan i en lada också, märkte det när vi var påväg mot bussen. Kom typ 5 brandbilar, 5 polisbilar och ambulans, fail). Väl på ACE hade vi jättekul, vi drack, dansade och pratade. Ångrar att jag tröck i mig ganska mycket av Gustavs 20 pack nuggets på donken vid tre, mådde sjukt illa. Det blev iaf taxi hem tillsammans för alla vilket var sjukt värt.

Vaknade upp på löragen utan baksmälla, så jävla värt, Gustav var däremot riktigt bakis och jag hade i princip tappat rösten... Mamma hämtade mig iaf hos Gustav då vi skulle till stan och leta paket till Gustav samt julklappar. Lite fittigt kanske att jag drog från pojken på hans födelsedag me han skulle på synundersökning(!) och jag behövde shoppa... haha. Det blev inget paket till Gustav och inga julklappar, istället köpte jag ett par riktigt mörkblå jeans på weekday, en bh och världens sötaste t-shirt på monki. (Ja, jag älskar ugglor)

Vid middagstid begav jag mig till Gustav, vi skulle på födelsedagsmiddag hos hans pappa. Seriöst, hur kan man laga så god mat?! Är helt fascinerad. Vi fick perfekt grillat lamm, entrecote(?), biff och grönsaker(ja de grillade på grillen!), egengjort vitlöksbröd, nån svamp/spenat/ost lasagne-kaka (nåt ena sonen kom på, han är 11 år, var bland de godaste jag ätit med svamp). Efterrätten var nån vitchoklad/jordgubbsmousse liknande tårta, väldigt söt men inte så god om jag ska vara ärlig. Planerna var sen att jag skulle möta upp några från klassen och gå ut men brudarna bangade och killarna ville till Hellströms så jag följde istället med Gustav till ACE igen. Kvällen var väl inte riktigt lika party som i fredags men jag hade det jättemysigt och så ända tills jag skulle dra men det behöver jag inte skriva om.

Nu ligger jag här i mitt mörka rum och lyssnar på musik, läser bloggar, bloggar och överväger att plugga lite. Men jag kommer nog sova istället.

Puss


my god

Hej och välkommen till min muntra blogg
Fick ett trevligt mail om att jag misslyckats med att besvara frågorna som var till bokdiskussionen på Sam C. Jag skrattade så mycket att jag grät, övervägde att slå sönder huset och sedan bränna upp boken. Nu har jag skrivit lite mer men känner på mig att IG kvarstår. Känns så himla fint att jag sätter IG i de två största och mest seriösa kurserna i trean. Fast jag har en termin kvar på mig att fixa till skiten, jag vet att jag kan om jag vill men just nu vill jag inte. Vintern gör mig deprimerad.

Annars händer det inte spreciellt mycket utöver det vanliga, jag ligger i min säng och tittar på TV, lackar över att min säng är hård och gör att min rygg gör ont. Fin mening. Jo, dagens bästa: spanskaprovet sköts upp en vecka och pappa köpte nya hörlurar åt mig. Ja, juste. Under nattens ångest(jag kunde inte somna okej, jag ligger inte med värsta dödsångesten varje natt eller så... Jisses folk, har ni ingen humor?!) råkade jag slita sönder min ena hörlur. Jag skrek förmoligen högt och rotade fram mina urbanears, sjukt jobbigt med hörlurar som man inte stoppar i öronen. Jaja, nu har jag iaf nya som fungerar. Gött.

Vad kan jag mer skriva då? Känner mig riktig sugen på att skriva en bok om mitt sjukt roliga liv här i min hårda säng. HAHAHAHAHAHA alltså förlåt. Jag hoppas ingen tar denna blogg seriöst, jag är inte seriös, jag har en "mörk" humor eller vafan man säger. Jag gillar att driva om mig själv och mitt liv, det verkar folk gilla och jag gillar det jag med, man ska ju inte trycka ner andra så varför inte trycka ner sig själv? Åh herregud, nu lät jag helt sinnesssjuk. Tror jag måste avsluta detta inlägg nu innan jag spårar totalt.
PUSS

suicide

Seriöst
Igår missade jag två boksamtal och ett prov, ena boksamtalet löste sig då jag fick besvara några frågor och maila läraren. Provet skriver jag efter lovet. Den andra bokdiskussionen som jag missade fick lite värre konsekvenser, jag ska skriva en kortare recension på Thérèse Raquin, en av de tråkigaste och sämsta böckerna jag läst. Kommer inte ihåg vad den handlade om (typ) och jag vill verkligen inte skriva om den. Ska jag skriva: den var skittråkig, konstig och väldigt detaljrik. VA VA VA!? Herregud, skjut mig.

Idag missade jag ett litet förhör på religionen om etik, det lär jag kunna skriva nästa vecka, chill. Missade även mattestugan så jag kan inte börja med Matte C än, sadface. Imorgon får jag inte gå till skolan säger mina kära föräldrar och min syster som konstigt nog är galet avundsjuk på mig. Jag får ju vara hemma och ligga i sängen hela dag. ASKUL!!! Eller inte, hade mycket hellre varit frisk och gått i skolan. Imorgon kommer jag att missa ett spanskaprov och det suger. Eller det är väl ganska skönt då jag har väligt svårt att prata på Spanska, haha. Men hellre att jag ligger hemma och blir frisk än att gå till skolan och bli sjukare.

Förutom ångesten över att jag missar skola så mår jag väl relativt okej. Hostar lite, har ont i lungor och bröst när jag andas, kroppen värker, huvudet värker och jag är allmänt seg. Febern har iaf gått ner, det är skönt. Nu ska jag fortsätta kolla på Chuck, kände bara för att blogga lite.
Puss!


feber

Igår åkte jag till jobbet som vanligt vid sex och var sjukt trött. Tog en dubbel varm choklad, som jag alltid gör. Får världens jävla magvärk, börjar må illa och är nära på att svimma. Ringer både mamma och pappa(hej micaela fyra år) och frågar vad fan jag ska göra och om pappa var i närheten(han var i älvsjö, jag jobbar i spånga). Pappa sa åk hem, mamma sa åk hem och ring HM och säg att du är sjuk. Det ville jag givetvis inte så jag fortsatte packa fluidmaster till typ tio men sen blev jag tvungen att åka hem. Värsta hemresan, jag skakade för att jag frös så mycket, min hals och min mage gjorde ont och jag var hungrig.

När jag väl kom hem åt jag lunch och sen la jag mig i sängen och kollade på 90210 och sov. Vid tre var jag tvungen att åka och jobba igen, det ångrar jag verkligen att jag gjorde. Jag fick värsta feberfrossan, skakade och var allmänt borta. Men jag höll ut även tre timmar här!
Vaknade mitt i natten av att jag låg och skakade för jag frös så jävla mycket. Började gråta lite smått och klädde på mig min jumpsuit ovanpå min pyjamas och kröp ner under täcket igen. Drömde sjuka drömmar, kallsvettades och vaknade hela tiden. Tänkte: jag får inte bli sjuk, jag har två prov imorn, jag får inte bli sjuk! Tröck i mig en halstablett runt tre

När larmet ringde 06.50 Skakade jag och var genomblöt. Jag slet upp febertermometern och stoppade den i munnen, då insåg jag att min näsa var täppt så jag fick i princip hålla andan för att få rätt temperatur.
40,1°  visade termometern, då började jag storböla. Sms:ade Fia och bad henne säga till Marika att jag var sjuk och fråga hur jag skulle göra med provet/boksamtalet. Det löste sig, jag tog febern igen för jag inbillade mig att den visat fel och att jag kände mig pigg.

39,9° visade den (jag råkade tappa den ur munnen och andades genim munnen haha) Då ringde jag mamma och frågade vart hon var, jag kunde knappt röra mig och behövde verkligen en alvedon. Hon hade redan åkt till jobbet, men Amanda var tydligen hemma. Men den ungen sov stenhårt så jag gick ner till köket som ett jävla handikappat miffo, tur att ingen såg mig! Tog en alvedon, gick upp och la mig.

Dagen har jag alltså tillbringat i min säng, tvingade i mig lite mat dock och o'boy. Gurglade även nån jävla lokalbedövning som Amanda fick när hon hade ont i halsen. Den var så jävla äcklig att jag nästan spydde. Men den hjälpte lite och jag kunde äta! Känner att jag måste gurlga lite mer, kan inte svälja...

söndag

¡Hola!
Och så var det söndagskväll igen då. Lite smått ledsamt, haha. Helgen har varit bra och jag har lyckats varva plugg med roligheter(typ leva livet). Har hunnit ganska långt med alla uppgifter som ska in under lovet samt pluggat till kommande prov.
Båda filosofi uppgifterna är klara (nu får jag fan sluta peta i dem)
Båda böckerna är utlästa och citat är plockade
Sista tentan i politisk idéhistoria är klar (här får jag pilla lite om jag känner för det)
Har pluggat religion och sam
Skrivit typ 5 stödord till bilderna som vi ska prata om på spanskaprovet
Skrivit lite om Peru till projektarbetet (helvete ska vara klar idag)

Ja, det var väl det. Känner mig duktig, ok!!!!!
Nu ska jag plugga vidare (läs spela wordfeud) och lyssna på hetsig musik.
Puss

för tidigt kalas

Hejhej!
Igår hade Gustav ett "för tidigt födelsedagskalas" (han fyller år nästa lördag). Det var mycket kul även om jag var bitter tidigare under dagen. Det var mest killar här men min kära lillasyster, som var på en aslame fest i Vällingby(?), kom hit med två kompisar och då blev killarna helt till sig och kalaset blev ännu bättre. Idag är jag inte ens bakis trots att vi missade att köpa(och därmed käka) banan och köpa ny resorb, vi fick iaf en halv resorb var och sen sova. Gustav sover fortfarande oc han är sjukt bakis, haha stackare! Själv vaknade man av att man var så bajsnödig att magen typ gjorde ont(min mage har haft en dum-vecka). När jag hade gjort mitt så stack mina höftben ut på ett himla sexigt sätt, märkte att jag var hungrig så jag passade på att rosta mackor. Jag blev fett besviken när osten smakade typ anus men det fanns skinka så då blev jag glad.
Idag tror jag att jag ska städa huset och plugga, kanske kolla på 90210 också (är äntligen inne på fjärde säsongen!!!). Sen kanske vi måste åka runt och döda lite också, någon har förstört Gustavs dator. Är jag hemsk om jag typ gråter för att jag är så glad att det inte var min mac som gått sönder?

vinterdepp

Och jag har inga vänner kvar, visst är livet underbart
när jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?
när idag blir igår, kommer du att älska mig då?
det spelar igen roll om du håller mig hårt, ingen kommer att minnas om hundra år
jag är rädd att man glömmer allt, som vi glömde att vi älskade varandra
håll ut jag behöver dig
stå ut med mig
jag behöver dig
jag älskar dig




(Favoritlåten med Kent)

RSS 2.0