Torsdag

Hej!
Hade spanskaprov klockan nio imorse, blev klar 9.40 - nästa lektion börjar 12.40 vilket innebär att vi har tre timmars håltimme! FML. (provet gick ganska bra btw)
Sitter och försöker förstå mig på marxismen men det går inte alls bra, borde skriva mitt tal i svenska istället men det pallar jag inte!

Lista

Är klar med etik-tentan i filosofi så nu sitter jag och kollar bloggar och är lite ledsen för att halsen och magen gör ont.

Längd: 165,5 cm (halvan är viktig!)
Hårfärg: Brun med inslag av gult, grönt och rött.
Ögonfärg: Brun, mycket fint måste jag säga
Fräknar:
Bästa kroppsdel: ehm, fett svårt ju...
Sämsta kroppsdel: näsan borde varit mindre, sen har jag en allmänt konstig kropp
Ärr: små på benen från när jag var liten, ett på mitt högra pekfinger
Piercingar: septum och läppen
Sjukdom: förkyld
Brutna ben: aldrig!
Fobi: smuts
Tvångstanke: den vanliga, "om jag inte gör såhär kommer detta att hända..."
Rädsla: att bli lämnad ensam
Kroppsligt partytrick: Limpan med magen
Bästa känsla: vara glad
Bästa fysiska känsla: bra pirr i magen

Vill ha


Snyggaste och skönaste skorna ever, har dom i brunt och är sjukt sugen på ett par svarta också. Blir att leta i London under helgen!

Design

Alltså jag måste verkligen göra om designen på min blogg, men jag vet fan inte hur man gör eller vafan jag ska göra
Headern måste bort bort bort! Och länkarna kan inte vara gråa, man ser dom inte, my god vad är felet på mig?
Känner mig korkad, har ont i magen och kollar på 90210 och vill dö lite. Seriöst, kan en serie bli sämre!? SÅ JÄVLA TÖNTIG ATT JAG VILL KRÄKAS.
Saknar Gustav, märks det eller?
Nu ska jag ta och sova tror jag, är helt hyper och övertrött. Sov typ fem timmar inatt och sen jobbade jag nio timmar.
KYSS

Min nya jumpsuit


Jättemysig!

Lördag

Hola!
Sitter i min nya jumpsuit och pluggar lite spanska och svenska, vi har ju prov nästa vecka. Opepp somfan.
Igår fick vi iaf reda på att tentan i politisk idéhistoria inte behöver vara klar nästa vecka, imlämningen blir istället veckan efter lovet. Rätt irriterande tycker jag, vill bara få skiten klar så jag kommer nog skicka in den på torsdag om den känns bra. Vill inte tänka på skolan när jag är i London ju! Men måste prioritera filosofin först tyvärr, den ska vara klar innan lovet. Sen har vi även fått lite läxor i psykologin som ska vara klara innan torsdag, vi ska läsa lite och göra nån fallanalys eller vafan det var.
Men idag tänker jag prioritera att mysa med Gustav, har pluggat slut mig under veckan och förtjänar att ta det lite lungt. Snart ska vi åka till arninge så jag kan köpa en ordentlig vinterjacka innan alla tar slut. Det blir den Didriksson som jag kollat på och skrivit om, fast den har inte blåa detaljer utan röda... Inte lika snyggt men fortfarande en snygg jacka!

Puss!

Snart åker vi

Åh det är bara en vecka kvar till jag och Gustav åker till London, har redan gjort en shoppinglista haha!
Överst på listan står ett par hunter stövlar + ett par sockor till
Kolla på den här plånboken, fett söt! Måste verkligen köpa en ny plånbok asså
Sen typ 100 par converse
Likadana Pumaskor som jag har fast i en annan färg
En hajtröja från topshop (hoppas den finns kvar!)
Sen måste jag hitta en bra väska också, drömmen är ju denna men att punga ut över 10 lax för en väska känns inte så aktuellt just nu... hehe
Kommer shoppa som en galning asså haha

Jacka

Har hittat en jacka som jag vill ha, den är fett snygg på bild! Jag hoppas den är varm också, behöver en riktigt varm vinterjacka. Ska kolla imorn om den finns i centrum, kanske slår till då! Den är inte så farligt dyr faktiskt, kostar typ 2.600:- Vet dock inte vilken färg jag vill ha. Tror det blir den svarta med blåa detaljer, den ser snyggast ut :)


Torsdag 20:e oktober

Tjoho!
Sitter och har spanska i skolan, Fia dissade mig idag så jag känner mig lite mobbad. Fast rätt chill lektion ändå, vi typ böjer verb, lär oss ord och går igenom saker inför provet.
Det är typ ganska så mycket i skolan just nu, eller typ avgörande/tunga uppgifter iaf.
v.42
Idag: glosförhör+verb, psykologi logg (2st) inlämning, PA-deadline
Imorn: inget, typ läsa boken i PIH.
v.43
Måndag: jobb (plugga inför proven samtidigt)
Tisdag: Svenskaprov
Onsdag: Filosofin klar
Torsdag: Spanskaprov
Fredag: PIH tentan klar, får tenta i MSOK(?). Dock ingen skola, ÅKER TILL LONDON!

Lördagsmys

Hej!
Igår hade jag och Gustav huset i täby för oss själva vilket var oerhört mysigt. Vi åt fondue och Ben & Jerrys phish food, lätt godaste glassen alltså! Vi var så pass slappa att vi ställde grytan på skrivboret och åt framför en film i sängen, haha

Lite glest med tillbehör kanske, men vafan, vi ville ju få plats med glassen också!

söndag

Sunkig bild, började iaf dagen med en espresso och risgrynsgröt med kanel, åh jävlar vad gott gröt är,
insåg att det går snabbare, är svårare att misslyckas och godare att koka gröten på spisen istället för i micron.


När Gustav kom lagade vi lunch, det blev amerikanska pannkakor!

Och espresso med mjölkskum, nom nom

pannkakstorn!

favorit - pannkaka med kesella vanilj och hallonsylt ♥

Avslutade dagen med hemlagat potatismos, korvstroganoff och ica:s pizzasallad, nom nom nom

Ny kamera!

I onsdags köpte jag en kamera, givetvis blev det en Panasonic Lumix DCM-GF3 med två objektiv. När jag kom hem till Gustav på kvällen och vi skulle testa kameran efter att ha laddat batteriet i tre timmar så märkte vi att ena objektivet, pannkaksobjektivet, var trasigt. Så himla typiskt, jag blev jättebesviken och ledsen så jag kunde knappt sova. På fredagen åkte jag till elgiganten med kameran och skulle byta den, såklart hade de inga på lager så de fick lägga undan en i Barkarby, jag blev ledsen igen för jag ville verkligen leka med kameran. Nåväl, igår skjutsade mamma mig och Gustav till Barkarby där jag äntligen fick en ny och fungerande kamera. Som plåster på såren bad jag att få med ett minneskort, väntade mig ett på 2 gb men killen kom ut med ett på 8 gb som tydligen ska vara skitbra, trevligt trevligt.
När jag fotade hemma märkte jag en liten skuggrand på displayen men jag orkar inte bry mig, den är bara där ibland.
Igårkväll satt jag barnvakt åt min kusin Gabi, det var kul, vi bakade muffins, åt godis, kollade på film och lekte lite. Mamma kom och hämtade mig vid halv ett och jag somnade direkt efter jag hade sett ett avsnitt two and a half men.
Ja juste, jag och Gustav bakade också muffins igår, tobleronemuffins blev det, åh jävlar vad smaskigt det var om man toppade med en klick kesella vanilj!

Nöjd kille, vi lyckades med muffinsen!


Kamera och telefon

Är i behov av både en ny telefon och en ny kamera. Det är sjukt jobbigt att släpa runt på min Nikon D90, vill ha en liten och smidig kamera som man lätt kan bära med sig men ändå har utbytbara objektiv. Var galet skeptisk till den Panasonic kamera som Gustav köpte för den hade vridbar skärm, endast touch och inte var en Nikon, men efter att ha kollat runt lite på kameror kom jag (med Gustavs hjälp) fram till att en bra och billig kamera är en Panasonic DCM-GF3 med två objektiv till. Jag förbokade den precis på elgiganten så ikväll ska jag bege mig dit med Pappa och klämma lite på den och eventuellt köpa den!

Här är en bild på kameran, den finns även i rosa/rött och vitt men jag valde en svart för det var den enda där man fick med två objektiv, hehe

Sen är jag även sugen på en ny telefon, har varit helt till mig över nya iPhone 5 som blev en iPhone 4S med tvåkärnig processor, bättre batteri, kamera och upplösning och med hjälpredan Siri!! Haha, ser precis ut som iPhone 4, vilket är bra. Men den släpps i Sverige om drygt en månad och jag antar att den kommer vara sjukt dyr...
Så jag har kommit fram till att jag kommer stanna hos HTC ett tag till, hehe. Och dom släpper HTC Sensation XE snart, den låter väldigt intressant och den kommer inte vara så dyr förmodar jag om man jämför med vad en iPhone kostar...

Tycker den ser sjukt snygg ut på bild iaf, gillar att den är svart med röda detaljer, plus att man får med "grymma" hörlurar från Beats.

RSS 2.0