Historien om bäddmaddrassen

Nät vi flyttade in i Vallentuna i vintras köpte Gustav en ny bäddmadrass, röven (katt) kissade ner den efter nån vecka. När vi flyttade till brottby tvättade vi överdraget, allt var bra tills mjaumjau pissade i vår säng och vi var tvungna att tvätta madrassöverdraget igen. Denna gång gick dragkedjan sönder så vi fick bränna av till jysk vid halv fem i söndags för att reklamera madrassen. Inga problem där förutom att de inte hade rätt madrass så vi fick lägga till 1.299:- för en annan med löftet att "den går ner i pris i morgon (måndag) så det är bara att komma tillbaka med kvittot så får bi PENGARNA tillbaka". Bra tänkte vi, inte lika bra när jag på min lunch igår kom för att göra ett återköp på madrassen för att få mina 999:- tillbaka. Presentkort sa snubben, fan heller sa jag det har ni inte upplyst mig om igår sa ni pengarna, jag vill inte ha nåt jävla presentkort utan jag ska ha mina pengar tillbaka. Efter en liten stund gav han med sig och jag fick mina 999:- i kontanter. Kommer hädan efter bojkotta jysk, nya madrassen är jävligt skön i alla fall men nu måste jag hem och skrubba på en liten kissfläck. Ska fan pissa i kattlådan också... Lackar ur


@ICM med en klump i magen

Hej,
Sitter på lagret och har lite ångest, känns ganska skönt att vara här men det är jobbigt att veta att mjaumjau är ensam hemma inomhus. Den lilla jäveln pissade nämligen i vår säng inatt igen, orkar inte förklara mer ingående men ni fattar ju, han pissade ner sängen, rakt igenom ner till nya(!!!) bäddmaddrassen. Det han bara komma lite på madrassöverdrager men ändå, tig mig tre sekunder att reagera och totalt fem för oss att riva ur alla sängkläder ur sängen. In med allt i tvätten igen, skälla på mjaumjau och kasta ut honom. Det här är så frustrerande, allt har gått bra tom i lördags natt, då första olyckan skedde, då var även katten blöt så vi trodde han pinkat på sig i sömnen men nu är jag övertygad om att så inte var fallet. Läste lite på agrias hemsida och detta kan vara ett tecken på att katten känner sig ensam och övergiven, men vi tar ju bra hand om mjaumjau, vi gosar med honom, låter honom vara med oss överallt i huset (undantag syrrans rum) vi är inte elaka och det är aldrig smutsigt i hans låda och han får mat(lite för mycket ibland tyvärr haha). Vi får hoppas att han bättrar sig annars måste han avlivas, ska försöka få mamma att ta med honom upp och "natta" honom på pläden i deras rum som hon gjort förut.


Update

Heej,
Shit, tänk Att det redan är vecka 38! Känns som jag var i Spanien förra veckan (var där v.30 typ), antar att tiden går fort när man jobbar typ varje dag... Har varit ledig fredag-söndag dock vilket var skööönt! Min högra spottkörtel svullnade upp i torsdags så jag har sett ut som värsta freaket i tre dagar, ont som fan gjorde det också! Men nu ser jag ut som vanligt och har inte ens lite ont längre, skönt. Idag har jag jobbat igen, gick in fem timmar tidigare så det blev en heldag för mig! Nu sitter jag hemma i sängen och har ont i lilla magen, råkade äta för snabbt och drack lite för mycket saft, verkar som min magsäck bestämt sig för att krympa också, haha gött. Har börjat leva på mest proteinrik mat proteiner(plus massa frukt, älskar frukt) vilket gör att magen är snällare mot mig plus att jag slipper vara hungrig typ hela tiden, känns bra! Kommer slarva med frullen typ hela tiden bara, går mycket snabbare att göra gröt på morgonen än att steka/koka ägg (+att det är billigare med havregryn) men då får jag skylla mig själv att jag mår illa, har ont i magen och fiser, haha.
Puss


RSS 2.0