SVACKAN!

Hej,
Har glömt bort bloggen ganska rejält på senaste tiden kom jag precis på. Har spenderat tio dagar i japan, kom hem dagen innan midsommar och sen har jag jobbat sen i söndags. Kan ju skriva lite kort om det som skett på senaste tiden.
 
Japan
Allt var så himla annorlunda, det går inte att förklara men jag gillade det inte. Jag gillar inte Japan och det står jag för, alla glodde, skrek och försökte prata med en fastän de inte kunde engelska. Shoppingen sög, men maten var god. Tunnelbanan var kaos, det var mycket folk och knappt några turister, allt var dyrt och staden lös och blinkande. Folk såg annorlunda ut och det finns så sjukt många konstiga prylar där att jag bara säger "jävla japaner alltså!" sen får ni fantisera utifrån det.
 
Midsommar
Sill, nubbe och femkamp. Kvällen var lyckad och sjuk, blev bl.a. jagad av en snubbe som hade en sillbit på en gaffel. Myggbetten får vi inte glömma.
 
Jobb
Är schemalagd i Arninge nu i två, tre veckor vilket känns så himla skönt. Är inne på min fjärde arbetsdag och jag önskar att jag hade ett schema under en längre period. Butiken är lugn, liten och mysig. Hälsa på om ni vill se mig le!
 
Puss!

Inte okej

Idag var jag med om nåt så hemskt att jag fortfarande vill gråta när jag tänker på det. Tänk er:
5:årig jättekissnödig kille, mamma med shoppingberg och returer, killen gråter men blir ombedd att gå ut vagnen och stå upp. Han gråter, springer runt och säger att han inte kan hålla sig längre, jag får panik och rejsar på men killen kan inte hålla sig. Han stannar, gråter, säger förlåt och kissar på sig. Alltså jag orkar inte, man gör inte så mot ett barn, han skämdes så in i helvete men vad fan, det är ju inte hans fel.


Söndag

Hejhej!
Är påväg in mot stan för mitt sista arbetspass innan Japan. Imorgon åker vi, helt sjukt! Jag börjar bli lite nervös men alt kommer gå bra och resan kommer väldigt lägligt, det har hänt så mycket nu på sista tiden att jag behöver resa bort och koppla av tillsammans mens min Finis Gustav <3 hihi
Vi har inte packat nåt än utan bara skrivit listor på allt vi ska ha med oss. Jag jobbar bara till 18.30 ikväll så vi hinner packa när jag kommer hem samt kolla upp sånt som vi vill göra när vi väl är i Japan.
Jag är glad nu för det mesta, (att kag varit mestadels ledsen/eller mellantinget snarare, varken ledsen eller glad man bara är, denna vecka kan v ignorera, hehe) puss!


På jobbet

Idag mådde jag bättre när jag vaknade så det var bara att stuga upp, göra sig i ordning och åka till jobbet. Idag kommer jag jobba 7.30-16.30 då Gustav slutar sex och jag inte känner för att sitta hemma och lyssna på Amandas gnäll. Vägrar åka hem och typ laga middag åt Amanda och städa så jag stannar lätt och chillar på jobbet!
Mamma ringde precis och avslöjade att det blir våfflor till middag, så jävla gott.
Puss


Aj

Hejhej
Ändå sen igår har jag haft ont i bröstet, det kom helt plötsligt och känns mest på min vänstra sida speciellt vid utandning eller vid tryck mot bröstet. Idag har jag känt av den när jag skrattar, när jag andats och nu när jag bara ligger i sängen och hjärtat dunkar hårt. Smärtan har utökat sig och sitter nu i hela vänster sida från hjärtat upp till halsen, känns som lungan och strupen om ni förstår. Samtidigt är jag inne på min tredje dag med huvudvärk och jag började nyss känna av smärta i mitt högra öra. Jag är förvirrad och orolig, vill inte uppsöka läkare eftersom vi åker på måndag. Jag vill inte riskera min och Gustavs resa till Japan.
Jag får härda ut och låta smärtan försvinna av sig själv eller uppsöka läkare när jag kommer hem. Ni kan ju tjoa till om ni känt liknande smärta eller vet vad som kan vara felet.
Puss


Veckans planer

Vad händer denna vecka då?
Måndag: HM hela dagen
Tisdag: ICM och HM, men som sagt jag är sjuk så det blir inget kvällsjobb plus att jag måste sluta tidigare för att jag är sjuk, fml
Onsdag: nationaldagen, mysa och vila
Torsdag: ICM
Fredag: Prima(avboka?) ICM nån timme? HM kvällsjobb, hem och mysa
Lördag: examensfika, jobba morgon?
Söndag: packa, packa, packa!

Hoppas det dyker upp pass i helgen, puss!


Hej

Sitter på lagret och jobbar, mådde skit när jag vaknade, sprängande huvudvärk, illamående och ont i kroppen men jag pallrade mig till jobbet ändå. Jag mår lite bättre nu men måste tyvärr avboka kvällens pass då jag inte mår bra, jag kommer inte orka 3,5 h i butik plus att jag misstänker att jag har feber och jag måste vara frisk på måndag eftersom vi åker till Japan då! Hälsan ligger på förta prio.
Puss


Rebecca and Fiona


ledigheten ger mig ångest men nästa vecka ser ljus ut

Hej
Idag tvingade min mamma mig att vara ledig (fyller 20 om en månad, varför lyssnar jag på mamma?) för att vi skulle hinna med allt inför min studentmottagning imorgon. Vi har handlat allt och städar nu. Vi ska göra tre tårtor sen inget mer. Vi är i princip klara med allt, lite grejer måste vi göra imorgon som typ skura och snittar. Förstår inte varför jag skulle vara ledig hela dagen, sitter framför datorn och tuggar tuggummi, väntar på att tiden ska gå så jag kan möta Gustav på jobbet och åka till Gröna Lund för att se Rebecka och Fiona. Skulle lätt kunnat jobba hela morgonen ju, dumma mamma. Nu kommer jag vara ledig fredag-söndag. Men på måndag och tisdag blir det jobbjobbjobb, eventuellt H&M hela måndagen(men kan bli ICM+H&M) och ICM+H&M på tisdag. På onsdagen verkar det som att jag är ledig men det är Gustav också vilket är bra för då kan vi mysa ordentligt(han blev nog lite ledsen när jag jobbade 9 dagar i streck och sen till klockan 19.30 igår). Torsdag avsätter jag helt och hållet för ICM, det råder ju fluidmasterbrist där, Fredagen blir PRIMA på morgonen och H&M 17-20 men jag försöker få in ett pass på dagen också, det är sjukt tråkigt att bara lulla runt hela dagen utan att göra någon nytta, men ibland har man inte så mycket val, då kan jag passa på att packa inför Japan. Har nämligen satt upp mig på pass hela söndagen vilket är dagen innan vi reser men det är inte säkert att jag får dem, men jag hoppas!

Men packa på lördagen då? Tänker ni, nää tyvärr för då har Gustavs syster mottagning, hon har tagit examen och ska firas. Men inte hela dagen väl? tänker ni då, nää men alltså jag kanske jobbar på morgonen, sen kommer jag somna som en bebis efter mottagningen så det blir inte mycket packande för min del, haha.

Nu vill mamma göra tårtor, pusshej!
(Saknar dig Louise, synd att du inte kan komma på min mottagning men jag kommer till dig i Frankrike i sommar, det lovar jag sötis!♥)

RSS 2.0