Jobbjobbjobb!

Hej!
Sitter på jobbet och jobbar tills fingrarna värker, hehe typ. Sitter även och bokar en massa arbetspass under kommande vecka, vill jobba massor! Hoppas jag får många av de pass jag bokar, men måste samtidigt begränsa mig så jag inte arbetar sönder mig, arbetslivet har ju precis börjat!
Puss!


Veckans planer

Måndag: jobba, hämta grejer i ensta & Vallentuna, färga håret
Tisdag: jobba, promenera(om jag hinner), beställa mat, köpa medicin (mage & pollen), sova i tid
Onsdag: tar studenten!!! Champagne frukost, avslutningslunch, studentutsläpp sen middag på Texas longhorn med familjen, Gustav och Robin.
Torsdag: jobba morgonpass i stan sen jobba eftermiddag i arninge, hem och sova
Fredag: städa, laga mat, en massa förberedelser.
Lördag: studentmottagning
Söndag: jobba? Sova? Mysa?


Hoppas!

Igår kom Gustav med lite roliga nyheter angående boende. Har vi världens tur får vi flytta, vet mer senare idag förmodligen. Hoppas verkligen att vi får flytta snart vi är båda så jävla less på vår boendesituation just nu, det är nästan så vi överväger att sova i tält, haha. Det har varit så himla skönt att vi bott i Täby sen Kristi himmelsfärd.
Men nu ska jag sluta bygga upp förhoppningar innan jag blir besviken om allt inte går som vi vill.
Puss!


Bild på kläderna

Kunde inte bifogas i förra inlägget, knäppt.


Färgglatt

Hej
Idag köpte jag en ny sport bh, en träningstopp och en bikiniöverdel i fina färger. Kände att det var dags att börja använda lite mer färgglada kläder än bara svart när jag motionerar och solar haha. Köpte även ett torrschampo för mörkt hår, tror märket hette lee stafford, loggan är i alla fall en liten hund och jag har för mig att det är ganska bra, upp till bevis imorn, jag orkar inte tvätta luggen nu(tvättade den ju fan igår hos frisören, dumma flottiga hår) men imorgon får jag tvätta håret ordentligt. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon står jobb och konsert på schemat. Godnatt, just nu mår jag bra och livet är kul, hoppas humöret håller i sig så jag slipper deppa ihop igen!
Puss


Dagens shopping

Hej
Tänkte visa lite vad jag handlade idag, ni får tyvärr inte se mina trosor och strumpor för de är inte speciellt roliga. Köpte även ett linne på HM som jag tänkte visa i ett senare inlägg.
Vi klippte oss idag och jag ville belöna mig lite för att jag fått jobb så efter frisörens rekommendation köpte jag den dyra och omtalade moroccan(?) oil! Sen solskydd och schampo samt ett antifrizz balsam.


Gårdagen

Igår tid mycket på schemat
1. Åka till lättakuten och ta EKG ( jag mår bra, de hittade inget fel på mitt hjärta så jag får leva med smärta, lol)
2. Åka till skolan, lämna böcker och äta
3. Byta kläder, sminka mig och fixa en anständig frisyr (fungerade mindre bra, hade ingen plattång att reda ut afrot med, hann inte heller duscha det så set blev en knut och hårspänne i luggen)
4. Prima, det gick bra och jag ska dit igen om två veckor!
4,1 lämna böcker på Vallentuna bibliotek
5. Åka och jobba
6. Åka hem, äta, pussas, duscha, fixa matlåda och fixa annat.
7. Decka i sängen efter säsongsfinalen av glee

Galet vad den dagen gick fort och vad mycket jag fick gjort.


Onsdagen börjar bra

Hej
Har gått och fått ett jobb som jag länge velat ha, känns mycket bra! Nu är jag och jobbar på lagret och planerar morgondagen, det blir en snabbvisit i skolan för att lämna böcker, eventuellt gå till läkaren (om jag får tid imorgon, ringer och bokar typ nu) sen prima vid ett. Det kanske blir jobb på det annars ska jag promenera, kolla serier och bara ta det lugnt, på kvällen ska jag och Gustav testa på yoga, kommer bli kul!
Ska fortsätta äta mina amerikanska blåbärspannkakor med lönnsirap och blåbärskeso nu, puss!


Smidigt

Bokade frisörtid på nätet, sjukt smidigt. Klockan 11.30 på lördag klipper både jag och Gustav oss, haha så jäkla grymt att de tar emot oss samtidigt!


Veckans planer

Hej
I veckan kommer jag och Gustav bo i ensta där vi är kattvakt, mysigt! Tror jag ska dra med hela tvättkorgen så vi kan använda deras torktumlare, hehe

Måndag: jobba, hämta saker i Vallentuna och testa på yoga
Tisdag: jobba, ut och springa
Onsdag: jobba, simma? Mitt finger ser ju bra ut...
Torsdag: prima, lämna böcker i skolan, klippa mig? Yoga igen om det är kul
Fredag: jobba? Umgås med klassen? Klippa mig??? Gå på bio?
Lördag: shoppa, haha. Klippa mig? Bio? Promenera
Söndag: tvätta

Sånt som bör hinnas med i alla fall , puss!


i min ensamhet...

... har jag skrivit klart min filosofitenta. Satan i gatan vad dålig den är men inte fan finns det nåt att tillägga! Nu är den både delad och skickad till urkund, ingen återvändo!

Läget med mig är väl lika dåligt som vanligt, lite bättre kanske. Familjen plockade upp mig i Visinge idag runt halv ett, jag orkade inte stanna längre, kändes bara som att jag var bitter och i vägen. Familjen hade planerat en tripp till plantagen i Danderyd, när vi kom fram tvingade pappa oss att promenera i trädgårdarna som finns där, det var mysigt men jävlar vad min kropp blev ledsen, har sån sjuk jävla träningsvärk (blev dock bättre efter en timmes promenad med mamma, hehe). Blev bjuden på en glass (twister, fan det är ju typ som fryst frukt med lite tillsatt socker, inte dödsfarligt med tanke på att jag ska dra ner poå sockret, man måste ju börja lite lugnt). Insåg precis att jag tog efterrätt efter middagen - gäggakaka, en slags sockerkaka med glasyr, HELVETE. Jaja, ska ändå ut och springa imorgon och äta bra hela dagen.

Tror jag ska bo i Brottby hela veckan, måste lära mig att vara ensam hur jävla jobbigt det än är. Veckan som kommer innefattar mestadels jobb så jag ska nog klara mig rätt bra ändå, jobba - äta - sova, inte tänka alls. Vill inte vara ensam men det är tydligen så det kommer bli, jag vill inte bo i Vallentuna (tror jag), överväger faktiskt att flytta hem på heltid så jag kan spara massa pengar fall jag råkar bli arbetslös i höst (risken är ganska liten). Jag vet inte riktigt vad jag vill, jag vill såklart vara med Gustav hela tiden men jag vet att oavsett vart jag bor så kommer det inte bli så. Jag är sjukt krävande, jag vet, men det blir så när man inte har några riktiga vänner och det är inte schyst att dra ner Gustav i min skit. Vet inte om jag nämnt det men jag ska till en jävla psykolog på torsdag, PRIMA unga vuxna, 90% chans att jag avbokar tiden, orkar inte gå till ett ställe där jag tvingas till det jag hatar mest: konfrontera mig själv, öppna mig, det hjälper inte, jag vet det. Jag tror inte på terapi och kommer aldrig göra, sist jag var hos en terapeut (eller snarare alla gånger) har jag blivit missförstådd, misstolkad och diagnostiserad. Det är fan inte rätt, det är fan inte hälsosamt.

Så frågan är, ska jag skita i tiden hos PRIMA och fortsätta som jag gjort innan och eventuellt förlora fler personer som jag inte klarar mig utan, eller gå dit och utsätta mig för nåt jag inte tror på som bara kommer krångla till allt ännu mer i mitt huvud?

Livet är fan inte rättvist och det blir aldrig som jag vill, enklast är att bara ge upp, bli en zombie, käka antidepressiva och inte känna någonting.

Fredag

Hej,
Ligger i sängen och mår illa. Har ätit för mycket socker och laktos för mitt eget bästa, blir godisförbud fram till studenten nu!
Tränat har jag faktiskt gjort idag också, blev rodd i två omgångar totalt en timma sen drygt en timmes promenad med hunden också! Duktig! Men fy på sockret...
Min kropp är väldigt död och jag kommer nog somna när som helst, imorn planerar jag att ligga i sängen och kanske plugga, puss!


Torsdag

HEJ
Gick upp vid tio idag och lagade frukost medan Gustav åkte till ensta och lämnade bilen. Efter frukosten tog vi ut hundfan på promenad. Strax efter vi kommit tillbaks var det bara att hoppa in i bilen och köra mot Vallentuna, killarna skulle gymma och jag skulle hem för att hämta lite saker. Problem uppstod när vi skulle tanka, ingen visste hur fan man fick upp tanklocket. Det slutade med att jag missade bussen hem (den går varannan timme på helger och röda dagar, sjukt) och fick åka till Arninge där pappa, syrran och Robin var och handlade. Så jävla omständigt och irriterande. Väl hemma plockade jag ihop mina saker och åt mat.

Vid halv fyra skjutsade pappa mig till Vallentuna där pojkarna väntade. Vi åkte direkt till Willys för att handla mat inför helgen. Bögarna ska ju spela diablo 3 hela helgen och jag ska ro på roddmaskinen och försöka plugga. Skriver sista uppsatsen i filosofi men det går åt helvete så jag sitter mest och fiser. Jag har faktiskt lyckats skriva lite HEHE, jag har även rott (förbrände 200 kalorien sen dog jag), varit ute med hunden i typ 1,5 h totalt och ätit massa godis (jag suger, måste sluta äta som en jövla gris, kan inte forsätta inbilla mig att jag väger 56 kg i muskler haha).

Överväger att gå och lägga mig, men då kommer jag vakna fett tidigt imorn vilket är ovärt så jag försöker läsa Lasermannen men texten är så jävla liten att mina ögon gråter. Kanske ska ro lite? Nej fy fan, kan typ inte röra mig då hela kroppfan värker, haha. Superbra att inte kunna gå om jag behöver åka in akut imorn och jobba, eller inte. Hatar min kropp och mitt hjärta och mina ben.

Är fett bitter, puss.

Socker

Dör sockerdöden. Måste skriva uppsats men kommer inte på nån frågeställning, döda mig(hatar godis).


På bussen mot skolan

Tror min intervju gick ganska bra, inom en vecka får jag svar! Nu är jag påväg till skolan och jag håller på att kissa ner mig, är fett kissnödig och är framme om en timme. Kanske får hoppa av bussen och kissa i skogen, haha.
Jag har bestämt att den här dagen ska bli en bra dag, oavsett om jag ser maskinen eller inte.
Mest vill jag träffa Gustav så jag hoppas jag kan följa med på hans farfars 80:års kalas ikväll.
Puss!


Onsdag

Sitter och trycker i mig världens megafrukost, det går inte så bra då jag blev mätt på enbart kaffen. Har typ 30 minuter på mig att äta den så det kommer nog gå bra. Efter frukosten ska jag bege mig på arbetsintervju, är väldigt nervös men hoppas att det går bra ändå. När jag är klar med intervjun ska jag åka till skolan, slänga i mig mat och ha litteraturredovisning som hela mitt betyg tydligen hänger på (sjukt skumt, jag vet!). Kolla film ska jag också göra för att skriva min sista uppsats i filosofi för att eventuellt nå ett högre betyg. Älskar när betyget hänger på den sista uppsatsen i kursen, det är riktigt fult tycker jag.

Nej nu tog min frukost slut, dags att borsta tänderna. Tagga inför maskinen ikväll!!! Men kommer kanske inte ens gå, fett pinigt att gå ensam.

Puss

Tisdag, snart är skolan slut och mina betyg är inte som jag vill

Hej
Idag har jag nog en dålig dag, är allmänt sur och ledsen, kommer antagligen faila i två kurser (SamC & filosofiB) och bara få G när jag hade chans på VG och MVG. Men sånt är livet och ett IG i spanska har väl ingen dött av? Deadlinedag på måndag, jag har två prov idag, en redovisning imorgon och två kompletteringsuppgifter innan söndag(min deadline). Eller kanske bara en, eller ingen, det beror på om läraren svarar på mitt mail och om jag får tag i en film. I nuläget verkar det inte som nåt av de kommer inträffa, kul, verkligen.

Söndag

Det blev inte jobb för mig idag som jag hoppats på, trist men sånt är livet. Efter frukosten imorse drog jag ut på promenad i drygt 50 minuter, klarar tydligen inte av att springa utan att få ont i trakterna kring hjärtat och det är ju tydligen farligt, well well, promenera duger. POWERWALK liksom.
Jag har även hunnit med att
- städa lite i rummet, orkade inte göra det ordentligt ensam för jag förlägger tydligen Gustavs saker.
- dammsugat halva lägenheten, rummet/köket/hallen/vår toalett, kände inte att jag ville dammsuga åt nån annan
- städat köket, hatar att det blir halvdant då jag är superrädd att få bakterier i mitt sår. Jag har plåster på det konstant men ändå, orkar inte byta det en gång i timmen för att jag råkat blöta ner plåstret eller nåt.
- fixat spellistor på iPoden, köpt en ny låt för 9 kr (måste ju spendera pengar på nåt nu när jag skurit ner på min godiskonsumtin) det blev i alla fall millionaires - stay the night, så jävla bra.

Vad som ska göras mer
- tvätta en vittvätt
- vika tvätt
- handla mat
- plugga spanska, filosofi och skriva om en bok för att redovisa den på svenskan
- kolla klart på the last temptation of Christ för att besvara frågorna vi fick i religion
- lämna bilen i Brottby
- åka till Gustavs mamma?
- Fixa matlådor inför imorgon
- städa klart i rummet

Nu väntar jag på att Gustav ska komma hem så vi kan äta kycklingwraps till lunch, puss!

bananbröd

Heej,
tänkte dela med mig av världens bästa bananbröd som vi gjorde igår, det här receptet utgick vi ifrån men jag ska ge er de ingredienser vi använde.


Vi körde på
2 dl havregryn
3,5 dl mjöl (drygt, brödet ska vara ganska kletigt)
0,5 dl vetekli
2 tsk bikarbonat
lite salt
250g lättkvarg, kesella
knappt 1 dl honung
3 mogna bananer (våra var i princip helsvarta, haha)
Vi smorde in fomen med ströbröd, rekommenderas

Min frukost, hehe. Bananbröd med kalles randiga och ost, så jävla gott.

Puss!

Lördag

Hej!
Började dagen med att promenera/springa i 40 minuter. Kom hem och åt frukost sen stressade jag iväg till jobbet som behövde akut hjälp. Jobbade melan 12.30-18.20, det var kul. Gustav mötte upp mig efter jobbet så vi kunde hämta våra grönankort, maskinen på onsdag! Sen begav vi oss mot mörby där Gustav hade ställt bilen, så jävla grymt att killen har körkort! Vi åkte hem och lagade middag: baconinlindad kyckling med sallad, stört gott. Mulade även i mig lite godis (fan jag skulle ju inte äta godis idag), bakade även ett bananbröd, sen hängde vi tvätt och nu ligger vi döda i Daniels säng och försöker kolla på the last temptation of Christ eller vafan den heter, SUGER. Måste kolla på den och besvara frågor i religion tyvärr, hatar livet.

Puss.

tre bilder

Köpte nya solglasögon idag då jag lyckats ha sönder mina, från monki 100:-

Gustav har hängt upp krokar och gardinstången som vi ska ha som klädstång, blev asbra, måste bara bli längre eller köpa en pinne så jag får upp/ner kläderna haha.

På bilden ser ni min studentklänning (ja jag har en) samt en tröja(blus?) jag köpte idag. Bättre bilder kommer senare som sagt. Har köpt ett par svarta snygga och korta jeans och ett basic linne med fina detaljer. Tror inte ni är speiellt intresserade av att se en deodorant och tre par helsvarta trosor så jag skippar att fota det(har inte ens övervägt det, lol).

Just det, jag har fåt infektion i mitt brännsår också. Som tur är har jag en fin mamma som köper allt jag behöver för att slippa lida mer. Nu har jag rengjort såret ordentligt och satt på ett plåster som hon på apoteket sa att jag skulle göra.

Nu blir det filmmys med tre små pojkar, puss!


Fredag

Hej,
Dagen började med att jag fann kattspya i hallen och lackade ur på katterna. Vägrade torka upp det utan gick istället till bussen och åkte till skolan. Väl i skolan fick jag reda på att mitt slutbetyg i MSOK, utan att behöva kompelttera, blir ett VG! Är väldigt nöjd och belönade mig med shopping då jag fått aktieutdelning. Under tiden jag var i skolan gick jag även till skolsyster och bad om hennes hjälp att ringa PRIMA. Hade inte riktigt modet att ringa dem själv, jag har insett att jag behöver hjälp, det är ett steg, men att ringa efter hjälp, det steget vågade jag inte.

Efter skolan åkte jag till stan och shoppade (bilder kommer senare) och mötte upp mamma, åkte sen till Brottby och hängde lite där. Sen handlade vi mat och nu är jag hemma i Vallentuna, kattspyan är kvar men jag tänker inte röra den!

Puss!

kläder

Hejsan!
Men gud så dum jag känner mig, lovade ju att lägga upp bilder på det jag shoppat i veckorna. Här kommer tre bilder och jag tror jag fått med allt, fråga inte varför bilden på mina träningskläder är så suddig, jag vet inte vda som hände där riktigt.

Två par shorts, så himla sköna, kommer bo i dom i sommar.

Linne: Fashion against aids, mitt favoritlinne.
Byxor: världens skönaste byxor tror jag, ett par haremsbyxor som sitter perfekt, bor i de just nu och ska införskaffa ett par till i svart idag.

Suddiga träningskläder. Allt sitter så bekvämt att jag verkligen blir ledsen att vädret är så dåligt så man knappt kan gå ut i spåret och springa. Jag tänker trotsa regnet idag, vill motioneraaaaa! Bikinitoppen är bra den med, lite stor i kuporna men det hade jag räknat med, annars är den perfekt att simma i, lagom snygg och välidgt bekväm.

Ja men visst fan, jag har ju köpt en långklänning också! Bild på den kommer när vi satt upp vår gardinstång/klädstång.

Puss!

twitter

Jag har glömt att berätta, jag har blivit med twitter (är relativt aktiv också!) så den som vill följa en pessimist i vardagen följ mikkielaa på twitter!



Ps. På onsdag ska jag på arbetsintervju, mest helgarbete vilket passar mig superbra! Skitdagen (idag) börjar bli en bradag.

Dåligt
IG (antar jag)på spanskaprovet. Min väska var tung och jag gick sakta och fick ont i kroppen. Mådde illa efter gröten jag åt till frukost. Svettades som ett djur när jag sprang, måste sluta ta på mig en extra jacka, goddammit. Mitt brännsår verkar ha blivit infekterat och gör mest bara ont och är äckligt. Firefox är segare än första datorn min pappa köpte.

Bra
VG på nationella i svenska. Kunde intervallspringa (alltid något, gick mest dock) utan att mina ben gav upp. Jag har ätit varm, skummad mjölk. Bakade morotsmuffins på känn som blev galet goda. Blev uppringd av en arbetsgivare, ska på arbetsintervju nästa vecka. Fick tre nagellack av mamma. Katterna kastreras.

Bjuder på lite bilder också såklart

Fina nagellack, det gröna åker på först!

Varm, skummad mjölk när den är som bäst med lite o'boy på toppen. Nomnomnom!

Min lunch, så himla gott. Fick inte ont i magen, var glad.

Update morotsmuffins


Resultatet blev: stört jävla godia muffins, my god säger jag bara. Gör dom och njut, rekommenderar er att göra cream cheese+vit choklad frosting till, önskar att jag hade ingredienserna till det hemma nu.

Puss!

mikkis morotsmuffins

Håller på att experimenterar lite, jag bakar morotsmuffins utifrån mitt egna recept, smeten smakade dödsgott så då borde väl de färdiga muffinsen vara goda också?

2 stora grovrivna morötter
2 ägg
125g margarin
2 dl brunt farinsocker
2 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver
ca 4-4,5 dl vetemjöl
1 dl mjölk

Såhär gjorde jag:
Rev morötterna grovt. Smälte smöret och vispade det med socker, hade i äggen ett och ett och vispade lite till.
Blandade i alla andra ingredienser och vispade ner dem till smeten var jämn och fin. Stoppade in dem i ugnen på 180° i 20-25 minuter.

Klart!
Får se om de är ätbara, uppdaterar senare!

VG FÖR FAAAAAN

Hej
Jag har lyckats skriva VG på min kompletteringsuppgift i samC så nu måste jag se till att få minst VG på den vetenskapliga uppsatsen också för att få det i slutbetyg, är helt till mig. Måste få VG, annars kommer jag gråta, seriöst, jag kommer böla som ett litet barn tills jag antingen kräks eller somnar. Ja det är faktiskt fullt möjligt att gråta tills man spyr, den gjorde en tjej mitt framför ögonen på mig när jag var liten och gick på dagis. Tänkte att ni ville veta.

Har bestämt mig till 99% att inte närvara vid varken champagnefrukosten (de fittorna ska fan inte få kladda ner min mössa) eller studentlunchen/studentutsläppet. Jag tänker glida dit vid ett i min jumpsuit och hämta mitt betyg samt spy i första bästa ansikte på den som mot förmodan vill ge mig en HEJDÅ kram. Hatar att det är något litet i mig som ändå vill gå ner för trappan... Nej, nu ljög jag, det vill jag fan inte, jag vill typ ha gratis mat men det är fan inte värd över en timme ren plåga, mamma kan göra en god sallad åt mig hemma och servera kladdkaka med grädde till efterrätt. Bra då var det 100% säkert hur jag ska göra dagen då jag tar studenten.

Kan även passa på att meddela att jag inte tänker vara i skolan mer än nödvändigt, vilket innebär typ imorgon(kommer skriva IG men slipper prata med folk, haha, så jävla komiskt, ingen som pratar med mig ändå så what the hell, bara att gå. Men ni ska fan veta att det är värre med tystnad än ord.) sen tisdag och onsdag nästa vecka då jag skriver prov men annars jobbar jag från och med nu och resten av mitt liv.

cinco de mayo

Orkar inte skriva nåt, här kommer det bilder

Sex på tuben

Enchiladas till middag, så jävla gott!

Alkohol och hjälmen är på så han inte skadar huvet igen

Ölfickan, grym

FRED!

Lagade paj med grädde, minns inte mycket av det över huvud taget, sinnessjukt
image description
och här är resultatet i repris, jag har bränt sönder fingret utan att ens notera det förrän jag vaknade. Duktig tjej, kräktes som as gjorde jag och Gustav också, någon har spytt ner vår soptunna, oklart vem. Idag mår vi ganska bra.
Godnatt
(ska aldrig mer dricka)

Lördag 5:e maj

Blev väckt till tonerna av Mexikos nationalsång och en halvnaken Daniel som heilade med en bärs i handen. Gustav kokade ägg, stekte bacon och jag kokade kaffe till brunch. Efter alla var övermätta och belåtna åkte vi tre in till stan för att köpa sombreros för att fira "cinco de mayo" nån mexikansk högtid (mer om det plus bilder ikväll). Jag införsakffade nya springkläder, Gustav köpte ett par sjukt snygga shorts och Daniel köpte en skjorta och en tröja i medium, notera det haha! Jag hittade min drömjacka, typ, på JC men den var tydligen ful och dyr så jag köpte den inte, tänker köpa en likadan jacka som Gustav fast i marinblå eller nån/några i Japan om jag hittar.
Smått berusade, ok Daniel var full, åkte vi hem för att laga enchiladas och dricka tequila, men mer om det ikväll, puss!


Fredag 4:e maj

Vi börjar här, i fredags var jag i skolan för att ha msok, i kollade på skin som var bra. Jag var sjukt nere och att jag blev totalignorerad i skolan gjorde inte saken bättre. Lyckades galet nog kväva två ångestattacker, grät lite bakom mina solglasögon men glädjes över att jag inte behöver gå tillbaka till skoan om jag inte vill. Jag tjänar bättre på att jobba men mister då mitt studiebidrag, är fan värt det.
Fick migränattack på kvällen och Gustav blev tvungen att köra mig till brottby där mamma väntade med migränpiller. Mina föräldrar bjöd på en god lax och kräftsoppa och jag skämdes lite över att jag var söndergråten och svullen, men när man låter depressionen ta över finns det inte så mycket man kan göra åt saken. Jag inser nu att jag verkligen behöver gå till en terapeut för att orka med livet, orkar inte. Samtidigt vill jag inte göra folket i min omgivning orolig och ledsna så det är bara att glida in på prima i Vallentuna och hoppas att de tar emot mig.


Måndag igen

Hej,
Jag vill dö lite, har sovit totalt två timmar inatt för att mina jävla brännsår gör så jävla ont plus att katterna fört ett jävla liv inatt. Lovar att berätta mer om helgens händelser senare, nu ska jag försöka arbeta utan att göra illa mig ännu mer.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/422840/images/2012/pic_201572159.jpg" class="image">


Hets

Hejhej
Fan, det är redan torsdag! I måndags var det mösspåtagning men jag ville inte gå så jag blev överlycklig när mamma ringde och bad mig jobba. I tisdags hängde jag i Täby centrum med Gustav, shoppade lite men tänkte visa allt jag köpt denna vecka i ett annat inlägg. Igår jobbade 10-20.20 i gallerian, deckade nästan direkt när jag kom hem. Idag har jag jobbat mellan 8-11, sitter nu på psykologilektion och ska se en film, försöker att inte dö efter min megastora lunch, my god, kommer typ kräkas!
Imorgon hoppas jag gallerian ringer och behöver akut hjälp för jag har inga vettiga lektioner i skolan. Annars blir det simning och plugg.
Puss!


RSS 2.0