Späckad fredag

Hola!
Klockan halv sex imorse klev jag upp för att hinna med tåget 06.11 in mot stan för att jobba tre timmar innan skolan. Kändes bra att jobba lite och jag lyckades till och med att hinna till rollcall vilket jag inte räknat med. Efter en bastant lunch i skolan var det dags att skriva prov, det gick jättedåligt, vi hade inte gått igenom frågorna vi fick, eller typ en av dom men vafan liksom...

Efter skolan drog jag till Gym & Sim och simmade i drygt en timma, det var jätteskönt och välbehövligt. Det är så himla skönt att kunna simma utan att behöva stressa, att inte ha några måsten eller tider att passa. Väl hemma blandade jag saft och åt mackan som jag fick på jobbet imorse som "tack för att du gick in klockan sju och servade våra club-medlemmar" haha, himla god var den och ni kanske undrar varför jag sparade den? Jo jag var fan smockmätt efter att ha tryckt i mig en banan och ett äpple till frukost (jag är förvånad) samt att jag visste att det snart var lunch i skolan. Så jag var smart och sparde den till efter att jag simmat eftersom jag alltid är så hungrig då.

Nom nom. Nu sitter jag framför datorn och försöker plugga, lyssnar på samma p3 dokumentär för tredje gången. Jag skriver en vetenskaplig uppsats om Srebrenicamassakern och blev rekommenderad att lyssna på denna dokumentär så why not liksom. Den gav mig inte speciellt mycket material till uppsatsen men den var intressant! Jag överväger faktiskt att sova lite, vi ska på nattbio ikväll och se The Avengers, det vore lite trist om man somnade, hehe... Har ändå planerat att skriva uppsats i morgon samt på måndag och tisdag, eventuellt på söndag morgon också, får se hur det blir. Inlämningen är 15:e Maj så jag har några dagar på mig att skriva klart den.

Nästan hälften gjort, woho, godnatt!


sovmorgon

Hejsan,
Idag har vi ingen spanska vilket betyder att jag börjar klockan 12.40, så jävla skönt. Jag gick upp vid nio och åt lite gröt sen satte jag mig och skrev klart hela min kompletteringsuppgift i samC som jag måste göra för att ha chans till ett högre betyg. Ämnet var kvotering så det var inte direkt en svår uppgift men den tog sin lilla tid (några timmar).
Nu sitter jag och lyssnar på p3 dokumentär om Bosnienkriget för att kunna skriva min vetenskapliga uppsats (samC) om Srebrenicamassakern. Vetenskapliga uppsatsen är jobbig och svår men jag måste komma igång och skriva nu för att klara av att skriva ett högre betyg. Inlämning 15:e maj så lite tid har jag i alla fall på mig.
Det är inte långt kvar till studenten nu och det känns jätteskönt. Det är relativt lugnt i skolan också, här är de uppgifter jag har kvar att göra innan studenten:

Bilden är från igår och då hade jag inte gjort klart "fördjupningsuppgift sam C" men vi får låtsas att den är struken. Men inte fan är det mycket? Finns de som har listor på upp emot 30 (!!) uppgifter innan studenten, det lönar sig verkligen att göra saker i tid. Tur att jag är väldigt duktig på att prioritera och ta tag i uppgifter precis när vi får dem (oftast). Jag har nästan aldrig missat en inlämning och jag uppnår oftast de betyg jag stävar efter, ibland även högre betyg, och det känns jättebra.

Nåja, jag bör prioritera provet i rasism och plugga inför det eftersom det är på fredag, men det är bara ett G-prov och jag känner att jag kommer klara det utan några speciella ansträngningar. Men det är alltid bra att läsa på anteckningarna ändå, det ska jag göra efter jag lyssnat klart på dokumentären.

Puss!


jag hatar mina ben

Mina ben är fan värdelösa, dom gör fan alltid ont. När jag kom hem från skolan idag var jag astaggad på att dra ut och springa men höll på att dö efter tio minuter då jag fick sjukt jävla ont i höger smalben. Förstår inte vad felet är, det är inte så att jag överansträngt mig, det är inte träningsvärk, jag har inte nån jävla inflamation, jag kan omöjligt ha sträckt mig så vad fan är problemet? Fick för i helvete halta i över trettio minuter för att komma hem. Jag trodde benen skulle bära människan och hjälpa en att ta sig fram, men nej nej, jag ska sitta i min säng resten av mitt patetiska liv för att mina ben inte bär mig.

Oavsett om jag knappt känner smärtan i benet imorgon eller har så ont att jag knappt kan gå så ska jag bege mig till gymmet och simma. Blir galen av att äta massa mat för att jag alltid är hungrig utan att kunna röra mig, inte konstigt att jag lagt på min typ tio kilo. Hatar livet just nu.

kul med listor

Vilken är din favoritfärg?

Ljusblå tror jag faktiskt

Prickigt, rutigt eller randigt?
Randigt

Vilken parfym använder du?
Daisy av marc jacobs

Ditt favoritläppstift?
Har aldrig haft ett läppstift

Har du någon gång haft måtangest, hur är det idag?

Vad använder du för underkläder?
H&M

Dina bästa skönhetstips?
Haha


Vad använder du för eyeliner?
Nån billig från H&M


Vilken är din finaste klänning?
Min nya ljusblå med hjärtan(?) som jag köpte i fredags på H&M

Vilken är din favoritbok?
Typ alla Pretty Little Liars böcker

Vad äter du för vardagsfrukost?
Gröt med sylt


Vad spenderar du helst en ledig dag med?
Mysa framför serier och äta godis eller shoppa.

Hur lång är du?
165,5 centimeter.

Roligaste skolämnet?
Inget måste jag faktiskt skriva, alla är lika tråkiga och menlösa.

Hur många relationer har du haft i ditt liv?
En seriös

Får vi se en bild på dig osminkad?
AAARÅ

Tycker du om disneyfilmer?
Nej inte längre

Hur var ditt första hångel?
Helt okej?


Om du bara fick äta en färg på mat för resten av ditt liv, röd, grön, beige, gul eller blålila, vilken skulle du välja då och varför?
Röd, alla röda bär, rött kött, ketchup åååh gud ketchup <3

När grät du senast?

I helgen tror jag.


Vilken är din favoritstad i världen?
London tror jag jag måste skriva.


Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv?
Mina ögon, det räknas från och med nu som en kroppsdel.

Vad faller du för?
Inget speciellt tror jag.

Och vad tror du att andra faller för hos dig?
Tja, jag är elak, egoistisk och ganska så deprimerande som person så jag vet faktiskt inte vad folk faller för. Typ mitt utseende? Att jag gärna driver med mig själv? Eller snackar massa skit och säger som det är när alla andra sitter tysta?

Och till sist – vad önskar du just nu?
Att jag blir mycket piggare, det är så jobbigt att nästan konstant vara trött i huvud och kropp.

 


Paus

Efter flera månaders osunt levande har jag/vi bestämt oss för att inte dricka alkohol på två veckor. Jag kommer inte heller äta godis. Ska försöka att hålla mig borta från sötsaker helt faktiskt. Fortsätta köra på en laktosfi kost och träna mycket. Man kan fan inte vara en slapp, trött och fet bitch speciellt inte nu till sommaren.


Klamydia och illamående

Hej,
Är på jobbet och mår illa efter några klunkar gammal naturdiet, aldrig igen alltså fyfan vad vidrigt! Hade dock inte så många valmöjligheter när det kom till dagens frukost tyvärr, men ett äpple fick jag i alla fall ner så hungrig är jag inte!
Igår var första gången vår katt klamydia vågade gosa lite så jag passade på att fota honom:


Heihei

Ligger hemma i sängen i brottby och väntar på Gustav. Finaste killen som åker till mig så här sent. Min dag/kväll har varit trevlig, åkte från skolan redan halv två för att uträtta lite ärenden. Råkade även shoppa lite på H&M, klänningarna på bilden plus två strumpbyxor för under 300 kronor, galet!
När mamma och jag kom hem satt vi i köket och pratade, drack lite vin, bakade en smulpaj och lagade savoykål med laxpaket till middag, mycket trevligt och gott. Efter middagen rensade jag min garderob sen kollade vi på GCB och åt paj med vaniljsås och vindruvor.


heeei

heeei

Efter natten gråtfest har jag bestämt mig för att jag ska sluta vara en sån jävla fitta, jag ska sluta vara rädd för katterna(jag har en vattenspruta) och jag ska ha kul. Kom hem från simhallen för en dryg timma sedan, är nog därför jag är lite glad, är påväg till skolan nu men ville blogga lite (mycket bloggning på senaste tiden, blir ju så när jag är ledsen). Mamma kommer och hämtar mig efter skolan, vi ska åka direkt och handla mat och jag en bikinitopp samt nån jävla deo till Daniel (eftersom jag är snäll) sen ska jag hem till Brottby och mysa samt spendera natten där. Gustav ska ju på AW med jobbet och jag känner inte att jag orkar vara ensam. Lite obehagligt att vara hemma ikväll faktiskt, Daniel planerar runkfest och då vill man fan inte vara i närheten.

Puss!

utmattad

Det blev ingen promenad för mig idag, jag ligger nerbäddad i sängen och är helt utmattad. Lite plugg har jag i alla fall fått gjort, jag har läst klart boken i MSOK, börjat på sista svenskauppgiften och kollat upp lite inför vetenskapliga uppsatsen vi ska skriva. Jag har arbetat väldigt mycket i skolan idag så jag orkar inte ta tag i uppsatsen just nu, jag orkar faktiskt inte ens börja läsa boken i svenskan som vi har som sista uppgift att läsa samt redovisa. Känns som jag har pluggat konstant hela dagen. Hela spanskan satt jag och skrev anteckningar till provet, sökte matte på komvux sen på psykologin hade vi genomgång, en mindre fallanalys i grupp och sen ett prov på det vi hade genomgång på. Sen skrev vi klart vår projektrapport.

Jag förtjänar fan att kolla serier hela kvällen och sova tidigt. Gustav har inte hört av sig sen typ tio i morse så jag är lagom road. Hoppas han tar sig hem åtminstone. Hoppas jag orkar simma imorgon bitti innan skolan, planen är den att jag åker hem till brottby efter skolan och håller mamma sälskap då både hon och jag är ensamma imorgon. Lär bli massa mat och godis så jag måste fan träna oavsett hur sjukt och slut jag är, puss!

Hungerspelen och dagens planer

Yes, det blev bio igår, vi såg hungerspelen (the hunger games?), vilken jävla film alltså! Jag tyckte den var asbra medan Gustav tyckte att den verkade lite lågbudget men mycket bra ändå. Se den säger jag bara, jag sitter nu och väntar på att den ska släppas på DVD så jag kan kolla på den om och om igen, för tillfället får jag nöja mig med bok triologin som jag köpte för någon månad sen. Lite jobbigt att den är bunden, man orkar inte släpa runt på den utan får läsa den hemma när man har tid.

Idag står spanska, psykologi, projektarbete, promenad och uppsatsskrivning på schemat. Just nu har jag spanska och vi pluggar inför provet, det går sådär jag märker verkligen att jag inte varit speciellt uppmärksam de senaste lektionerna då jag inte kan mycket alls av det som kommer på provet. Får se till att plugga mycket under de kommande veckorna så man slipper IG eller G i slutbetyg, VG måste jag fan se till att skaffa!

På psykologin har vi prov, vi kommer först få en genomgång och sen skriver vi prov och jag hoppas det går bra och att jag skriver minst VG så jag får det i slutbetyg. Jävla VG barn jag är alltså. Har även chans att få VG i samhälle c då jag skrev mvg- på förra provet(HUR I HELVETE LYCKADES JAG?). Om jag skriver minst VG på vetenskapliga uppsatsen och fördjupningsuppgiften så har jag VG (minst) i slutbetyg, win.

Sista timmen i skolan ska vi skriva klart vår jävla projektrapport, hoppas på ett VG eller MVG även där. Första inlämningen fick vi G på då vi råkat missa lite men nu har vi skrivit till en massa så det borde fan bli ett högre betyg nu. Rapporten är ju bra för i helvete!!!

Efter skolan ska jag ta en promenad och käka middag i min ensamhet och sedan plugga fram tills Gustav kommer hem vid åtta. De skulle tydligen ha något produktionsmöte på hans jobb idag och därför kommer han så sent.

Nej nu ska jag fortsätta plugga, pussen!

Mot simhallen

Efter en deprimerande dag är jag äntligen på väg hem från skolan. Jag har precist hållit mitt ilskna nationella tal i svenska B, jag tyckte det gick dåligt men läraren sa att det var bra och modigt samt att jag skulle våga tillåta mig själv att vara stolt över detta framsteg. Att jag varit arg och ledsen idag visade sig vara nåt positivt då det bidrog till att jag höll talet.
När jag klivit av bussen i Vallentuna ska jag gå och simma då både simning och joggning brukar få mig på bättre humör.
Ikväll blir det svampfyllda crêpes till middag och sedan bio, jag och Gustav ska äntligen se hungerspelen!
Nu kom bussen, puss!


Trist

Hej
Jag fick inte jobbet, det var inte precis oväntat men jag är besviken ändå. Kommer antagligen vara kvar på lagret resten av livet men det gör inget. I höst blir det komvux(förhoppningsvis) för mig där jag ska läsa matte c så jag kan plugga ekonomi till våren.
Allt känns så jävla meningslöst nu för tiden, jag vill inte gå till skolan för jag känner mig bara ensam där. Jag vägrar gå på mösspåtagningen och studentutsläppet, alla i klassen hatar mig och det känns okej. Jag är livrädd för våra nya katter, vågar knappt gå utanför rummet och jag grät när syffe började klättra på mig.
Det vore så jävla skönt att bara dö lite smått


Vi har fått katter

Det här är syfilis, han kallas syffe och är en mycket nyfiken katt


måndag kväll

Klarade mig genom hela arbetsdagen utan större bekymmer. Dock blev jag sjukt illamående efter min bastanta lunch som bestod av en fjärdedels mellanstor american pan pizza från sörgårdens kebab (bakismat). Övervägde mina spymöjligheter, bästa (men ändå inte bra) alternativet var i en kartong, klarade mig utan att kräkas som tur var.

Dallas: oxfilé, tomat, paprika, champinjoner, 5 kg ost och bea-sås

bbq-sås på pizzan var så jävla mycket godare än bea-sås (inte så konstigt, jag gillar inte bea-sås men jag älskar bbqsås)

Efter jobbet mötte jag Gustav vid tåget i Mörby, det är mysigt med sälskap så jag ska börja åka tåg istället för buss från jobbet. Efter middagen som bestod av lammkorv, stekt ägg, majs och kokt broccoli tvingade jag ut Gustav som i sin tur tvingade ut Daniel på en joggingtur. Alltså jag joggade, Gustav åkte longboard och Daniel körde lite skatebord och joggade han med. Jag kom först hem en timme senare och möttes av Japanpost! Mitt uggleskal hade kommit, så söt!

Visade Gustav min nya mustach-app, söt han är ♥

Avslutar inlägget med en rosa spya som lades på Vallentuna station vid fem på söndagsmorgonen av en viss person som inte vill nämnas vid namn.
Nu blir det Big Brother, JOE ÅKTE UT, ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Puss!

Måndag

Hej
Sitter på jobbet och känner mig sjuk, misstänker att jag har feber. Väldigt passande med nollgradigt på lagret känner jag, verkligen. I veckan har vi nationellt prov i svenska, man ska hålla tal på fem minuter. Jag har panik och vill bara slippa det, asså det fungerar inte så jag kommer skita i det oavsett om det leder till ett ig i kursen. Jag vill jättegärna vara såpass modig att jag klarar av att stå och prata inför klassen men det är jag tyvärr inte.
Annars händer det inte speciellt mycket i skolan, har typ tre inlämningar men jag är klar med allt så det är bara att skriva ut och lämna in imorn när jag kommer till skolan, awesome! Denna vecka ska jag prioritera min hälsa och träna typ varje dag, sluta stressa sönder mig själv och bara ta det lugnt.
Gustav skickade ett mindre oklart sms om bio på onsdag, hoppas vi ser hungerspelen då det är en grym bok och jag har bara hört gott om filmen plus att jag fortfarande har en biobiljetter från i julas att göra av med.
Nu ska jag försöka att klara dagen utan att varken kräkas eller svimma, puss!


när killen spelar datorspel


Hej

Idag har jag (bland annat):
Jobbat
Handlat mat och hårfärg
Lagat paj (våra matlådor i frysen har tagit slut)
Diskat
Skrikit och nästan gråtit i frustration
Skrivit mitt tal till nationella provet i svenska + PM
Tryckt i mig så mycket godis och sockertuggummin att jag nu är helt snurrig och känner mig berusad

Känner mig duktig, detta betyder att jag inte kommer behöva plugga speciellt mycket alls under helgen (finslipa lite på talet kommer behövas), jag kommer inte behöva laga mat eller äta mer godis. Nu ska jag äntligen slappna av och bara fisa runt, inga måsten, inget jobb att gå till. STOLT TJEJ.

Nu ska jag mysa med Gustav, puss ♥

ps. alltså kom igen nu svenska folket, snälla rösta ut Joe ur BigBrother han är så jävla jobbig

Fredag

Heej
Åh äntligen är det fredag, längtar tills jag får åka hem och äta lax och massa godis. Nu har vi drygt fyra timmar kvar att jobba men tiden rullar på rätt okej, jag sitter och uppdaterar min mail konstant i hopp om att ha fått svar om jobbet blivit mitt eller inte. Har väldigt blandade känslor, just bu känns det som att jag kommer få ett nej men om nån minut kommer jag tro att jobbet är mitt, haha.
Nej nu ska jag återgå till jobbet, tänkte bara slänga upp en bild på de två första leveranserna från Japan!


torsdagsmotion

Heeej
Idag har det varit fint väder så vi bestämde oss för att efter vår kaloribomb till middag gå ut och springa/åka longboard. Jag satte på mig mina sexiga löpartights och löparskor och Gustav tog sin nyinköpta(!) longboard och så begav vi oss ut på en trevlig liten runda i Vallentuna. Drygt femtio minuter senare var vi hemma igen, helt genomsvettiga och utmattade. Jag har visst inte så dålig kondition som jag trott och Gustav är redan duktig på att åka lonboard även om han är lite smårädd, hihi

Amerikanska pannkakor med låglaktos-gräddglass, hallonsorbet, banan och egengjord chokladsås - bästa som finns
åt typ tusen portioner. Matlåda imorgon blir pannkakor med pannkakassylt (det finns jag lovar, kolla ICA, blåbär, äpple och jordgubb=nya favoritsylten)

Min fina kille på den läskiga longboarden

Fint på vägen hem

Nu börjar BigBrother alldeles strax så godnatt på er, puss!

Galet

Arbetsintervju avklarad, svar inom en vecka. Håll en tumme för mig eller nåt hehe


snart blir det middag!

Känner mig seg som vanligt och längtar efter Gustav. Jag har lyckats skriva i princip hela min fördupningsuppgift inom religion och filosofi idag (duktig). Så nu förtjänar jag en paus från hedersvåld och hedersmord, fan, jag har ju massa lektionstimmar att skriva på, känns ju jävligt trist att jag bara kommer sitta där och flina för min uppsats är klar.

Nu kom iaf Gustav så nu ska vi laga blodpudding med bacon och stekt riven potatis. Är lite rädd för blodpuddingen då jag inte gillade det som barn men kände att nu var det dags att testa igen, i värsta fall kräks jag, men som tur är har vi massa lingonsylt och ketchup som säkert kommer göra att blodpuddingen går ner. Puss!

Tisdag

Hej
Idag var jag i skolan i typ 1,5 timme och skrev prov, provet skrev jag på trettio minuter men vi var tvugna att stanna eftersom vi skulle ha religion tre timmar senare. Jag tror att i princip alla i klassen mailade läraren och frågade om man fick skriva hemifrån, haha, givetvis fick man det så det var bara att sätta sig på tåget och åka hem. Väl hemma fixade jag lite i köket sen parkerade jag röven i sängen och började plugga. Vi skriver uppsats i religion och filosofi, jag skriver om hedersvåld/hedersmord vilket är väldigt intressant(!). Började kolla på en 30 minuter lång föreläsning, antecknade, letade upp massa texter inom ämnet, läste och antecknade lite mer. Uppsatsen börjar alltså arta sig, trodde inte att jag skulle hitta någon mer information än det jag fann på typ ne.se, det är faktiskt lite svårt att göra en filosofisk och en religiös koppling men det börjar fungera nu, hehe.

Efter att ha pluggat i över två timmar (insåg jag nyss) tänkte jag antingen sova, epilera benen eller kolla på serier. Jag är verkligen galet trött men samtidigt måste jag epilera mina ben och jag vill gärna kolla på senaste 90210. Tror fan att jag ska sova, puss.

RSS 2.0