Länge sen!

Hejhej Har inte skrivit på jättelänge insåg jag precis, kanske beror det på att det inte händer så mycket mer än att jag jobbat, varit i Spanien i en vecka, köpt en iPad och jobbar nu lite till inför ytterligare en veckas semester. Denna gång är det jag och Gustav som ska mysa tillsammans på hans landställe på gräsö, längtar! Spanien var okej, låg på stranden i tre dagar, blev sjuk och låg i sängen nästan ändå till det var dags för mig att åks hem. Bokade om min biljett och åkte hem två dagar tidigare, bästa beslutet, var så glad att komma hem till min finis och ha ledigt två dagar innan jag började jobba. Har lite ångest över jobbet eftersom Gustav har semester, jaja, fyra pass kvar sen en vecka ledigt! Btw, jag älskar min iPad och my horse Puss


Grattis Mikkis!

Hej
I söndags bjöd mamma och pappa över mig, Gustav, mormor och morfar på middag och födelsedagsfika, jag fyller ju år den andra juli vilket var igår (måndag) men alla jobbar ju så vi fikade i söndags och jag fick presenter! Jag fick en äggkokare, en moccamaster(kaffebryggare), pengar, godis och en superfin mjölsikt som jag kollade på länge. Gustav har även beställt tröjor från threadless till mig (och sig själv) som lär komma inom några veckor så de blir en sen present. Sen har jag shoppat lite presenter till mig själv också, hehe, de två jackorna i tidigare inläggen och en jättefin vit tröja från H&M. Har shoppat rätt mycket som ni kanske får se på bild snart i bloggen.
 
 
Puss!

ännu en ny jacka...

... Fast denna är mer en höstjacka tror jag, jättefin från rean på hm.com! Kostade bara 199:- Köpte en i storlek 38 då de brukar vara rätt små och jag har breda axlar, hellre lite stor är fett tajt!

Puss

min nya jacka

Hej!
Idag beställde jag en ny jacka från rean på junkyard, hoppas den sitter bra och är fin i verkligheten. Inom fyra dagar bör jackan vara hos mig, hoppas det går snabbare.
Puss

RSS 2.0