Skön måndag

Hejeeee
Igår var vi väldigt duktiga, jag mötte upp Gustav i Danderyd efter jobbet så åkte vi hem tillsammans. Väl hemma lagade syrran + Robin (hennes slav/pojkvän) blodpudding medan jag och Gustav fixade bacon, satte upp en hylla, satte ben på våra sängar och hängde upp Gustavs gitarrer. Rummet börjar bli fint nu! Amanda och Robin drog ut på en joggningtur ett tag efter middagen och Gustav taggade till och frågade om i te även vi skulle dra ut och röra lite på oss. Först tog vi en tripp till Vallentuna och lämnade tillbaka en bok, orkar inte betala för att lämna den för sent. När vi kom hem hoppade vi i träningskläder (i alla fall jag, Gustav bytte skor) och gav oss ut i spåret, Amanda och Robin var tillbaka efter 33 minuter, rundan blev 3,6 km. Jag "sprang" 3,7 km på 22 min och Gustav på 24, HA! Vi slog dom med tio minuter! Inte för att vi tävlade men ändå... Jag får fortfarande ont kring hjärtat men det skiter jag i för det verkar ju inte vara nåt farligt, puss!


Vad händer i veckan då?

Inte speciellt mycket
Måndag: jobba på lagret, fix det sista i rummet och sova
Tisdag: jobba på lagret, tvätta
Onsdag: jobba i arninge
Torsdag: jobba i arninge
Fredag: jobba i arninge
Lördag: jobba i arninge, födelsedagsmiddag för Lenny och utgång
Söndag: sova, äta melon och kramas

Inte speciellt intressant, eller hur?
Ser fram emot: november, jag och mamma har bokat resan till London nu!!!
Ser inte fram emot: läkarbesöket, så jävla ovärt att åka för att säga hejhej, min mage är fuckad kan vi ta prover nu eller vill ni vänta 20 år till?


Back in B-Town

Hejhej
Vi pallade inte leva i ett smutsigt hem som alltid luktade mer eller mindre kattbajs. Ett hem som var konstant stökigt, oftast fyllt med smutsig disk. Tusen projekt, ingen motivation. Ni hör ju själva, det går inte. Nu bor vi i brottby hos mina föräldrar, det är bra, vi båda trivs än så länge. Nu fixar vi mest med rummet och jobbar, på fredag hämtar vi förmodligen Mjaumjau för att testa om han kan bo med oss, min syster är allergiker men vi hoppas att hon klarar av söta lilla Mjaumjau.
Bloggen kommer väl igång snart igen, just nu finns det inte tid att blogga. Puss


RSS 2.0