threadless


idag fick jag och Gustav våra tröjor från Threadless, sjukt fina!
AAA JUSTE Krakow om några timmar!! TAGGARÅÅÅEEEH!!

lista

Dagens humör: Stabilt, lol

Dagens mående: Trött, stressad och lite huvudvärk

Dagens borde: Packa

Dagens frisyr: Gårdangens lockar i en knut och mössa

Dagens smink: Inget alls

Dagens klädsel: svart sommarklänning, adidas och svarta converse

Dagens favoritlåt: Laakso - worst case scenario

Dagens hatlåt: Never say never - Justin Bieber

Dagens planer: Möta Gustav, hämta paket och köpa ögon!

Dagens vill ha: Pepsi och sol

Dagens längtan: Krakow, konstigt nog

Dagens beroende: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Att det regnar ute, FUCK THIS SHIT, ge mig sommar


vältränad tjej

10 minuter på crosstrainern och 100 situps, nu har jag ont i hela kroppen och vill typ dö
JAG BRÄNDE IAF 50 KALORIER!!! hahaha lol

vegetarisk chiligryta


Det här måste vara det godaste vegetariska jag någonsin lagat, ser dock ut som spya HEHE LOL
Min familj är så cool att varannan vecka har vi Linas Matkasse, alltid ska recepten vara så knäppa och allt vegatariskt ska ha massa snuskiga bönor i sig så jag tog till mig friheten att göra om hennes recept (plus att vi typ varken hade honung eller knäppa kryddor hemma och annat som man skulle ha i) men jaja!

Du behöver
1 stor gullök
2 stora paprikor (en gul och en röd)
250g morötter
2 vitlöksklyftor
2 burkar krossade tomater
olja till stekning
• Hacka löken, skär paprikan i 2x2 cm bitar, skala och riv morötterna och fräs i olja i en gryta. Hacka ner vitlöken.
krydda med
1 msk paprikapulver
1 tsk chiliflakes
3 msk cayennepeppar
salt & peppar
• Stek lite mer och ha sedan i krossade tomaterna. Koka upp och låt koka i tio-femton minuter.
• Servera med ketchup, ketchup är bäst. Grejen är den att man ska servera detta på tallrikar med ris och sallad men jag äter det som en soppa för jag är cool.

Äpple- och kanelmuffins

Alltså det här måste vara en av de godaste muffinsarna jag någonsin bakat, man borde dock brett på mycket mer smuldeg och haft riktiga formar
Fick inspiration från min nya muffinsbok och nu ger jag er mitt recept (eller mest mig själv, kommer tappa bort lappen har jag en känsla av och mitt minne är inte speciellt bra och jag ahr alltid tillgång till internet till skillnad från en bit papper med ett recept på)

Muffinssmet
115g smör (riktigt mjukt)
1 dl farinsocker + 1dl socker
Blandas till en krämig smet
1 ägg
2 små äpplen (jag hade röda) finhackade
Blanda ordentligt, ta eb åt gången
3¾ dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel
Blanda ordentligt igen och klicka i formar

Topping (smuldegen)
2 msk margarin
½ dl florsocker
5 msk havregryn
2 msk mjöl
1 tsk kanel
Blanda allt och strö över muffinsarna, mycket!

In i ugnen med topping och allt i typ 20 min på 175°
NOM NOM NOM

TYP MYCKET

Onsdag
Köpte en muffinsbok och en kortlek och bakade muffins!


Torsdag

Cecilia och Linns skiva, temat var filmkaraktärer och jag var Napoleon Dynamite, Louise var snygg, Linnea var Lara Croft från Tomb Raider (vi på bilden liksom, fast Louise har mina glasögon hehe... dom andra var också coola men jag har inga bilder) Kvällen var galen och kul och jag var stört full med tanke på att jag levt på mackor och frukt hela dagen, fail

Fredag
Vaknade och var jävligt bakis och missade första lektionen i skolan, LOL. Sen hittade jag min telefon och den vägrade starta så jag fick panik och trodde jag hade haft sönder den (minns att den tappades en massa kvällen innan...) så jag slängde på mig mina kläder, kollade upp tåg samt buss hem till mig där jag skulle hämtat mitt kvitto och annat som behövs för att sedan bege mig till elgiganten i arninge och lämna in telefonen. Halvvägs till tåget inser jag att min plånbok är borta och då brister det, jag börjar svära och gråta sen springer jag upp till huset och letar som en idiot men hittar inte plånboken. Inser att jag missat tåget så jag lägger mig fullt påklädd i sängen och gråter som ett litet barn. Det är nån gång här jag kommer på att jag ska testa stoppa laddaren i telefonen så när jag slutat gråta lite stoppar jag in sladden ti telefonen och "laddar" lampan lyser. Lyckat Micaela, tänker jag, en trasig skärm. Jag väntar en liten stund och testar sedan att starta telefonen och det funkar (jävligt segt dock) så jag börjar gråta lite till, när jag fått igång telefonen kollar jag batteristatusen och ser att den står på 2% och då börjar jag skratta ocg gråter lite till. Att hitta plånboken var nu mitt nya bekymmer, jag kollar igenom Gustavs Frack och ringer honom sedan när jag insett att: FAN DEN ÄR INTE I HUSET!!! och minns något om Cecilia och mina värdesaker (pinsamt, men jag hade en BagInBox i världens minsta väska) JAJA, Gustav svarar och jag berättar allt och han svär på att plånboken var med mig hem och bad mig leta lite till, så jag letade och snyftade (stackars Gustav, vad för tjej är det han har som inte kan hålla reda på sina saker!? GAH) vi lägger på utan resultat, han kollar sin jacka och jag kollar min igen och vad ligger då inte i min vänstra bröstficka? JO MIN FUCKING PLÅNBOK!! Då skrattar jag och smsar Gustav som jag antar fick en mindre panikattack på jobbet, herregud stackars kille.
Jag bestämmer mig för att skita i Tyskan så jag bakade nyttiga mellanmålsbars och mötte upp amanda i centrum och shoppade smycken istället (gick faktiskt förbi skolan och hämtade alla böcker som jag behövde för att kunna plugga!)
såhär smarrigt ser det ut när man bakar nyttigt (LOL)

Lördag
Kände mig lagom fet och nere så jag bestämde mig för att äta bra och nyttigt resten av året typ (eller inte) så jag köpte vindruvor och jordgubbar och mös mest hela dagen. Denna bild får symbolisera min lördag då jag satte i massa söta etiketter i min muffinsbok medan Gustav fällde träd

Söndag
Idag har jag inte gjort så mycket alls, typ virkat klart en kyckling, kramats, lagat mat och läst lite i en bok som vi måste läst ut innan Polen på Lördag.
Katten är ett litet mongo

Och jag har gjort en ny Snapple fun fact tavla!

hade faktiskt så de fyllde hela tavlan men insåg att två var likadana så FML

Ni som orkade läsa, hoppas ni inte kräver tillbaks tiden jag just tog från erat liv

RSS 2.0