brunt

tillbaks till mörkare toner. jag färgade håret i lördags och det blev väl okej
någon slags mörkbrun nyans, jag gillar det än så länge
men nu är jag cp trött, har i princip levt på godis idag vilket inte är smart

iMac

haha snygg bild
men det känns så jävla värt att köpa 27" för 15.295:- istället för 21,5" för 13.495:-
eller vad säger ni?

23 september

det här inlägget är sjukt ovärt
när jag kom hem satte jag pepsi i halsen, dunkade flaskan i golvet så det flög ut pepsi som hamnade på golvet samtidigt som jag höll i ett kuvert från csn, min ipod och min väska. Och så hostade jag som ett as också. Tur att jag var ensam hemma.
NU sitter jag och typ stönar framför datorn, har ont i ryggen eftersom jag sitter som ett jävla mongo då mitt bord är fullt av papper och böcker. Måste fixa ett större bord. inte. Jag borde byta kläder, klippa luggen, maila analysen och äta en macka, men jag orkar inte. Vill bara ha pepsi, men om jag dricker det nu kommer jag förmodligen spy senare ikväll. Inte okej.
en rolig sak som egentligen är astråkig
louise sa att vi hade lång sam och sen matte
jag trodde hon sa långsam och sen matte, så jag skrattade eftersom våra samlektioner är så långsamma och tråkiga. Så jävla fyndigt. Snälla slå mig
Just det, idag ritade vi family guy karaktärer på varandra, ser ni vem Mattias ritade på mig?
Nej jag trodde väl inte det.

FUCK YEAH

Är klar med alla skrivuppgifter, i morgon blir det inlämning och två muntliga grejer
så jävla skönt
på vår sjukt långa svenskalektion i morgon 8.20-11.00 ska vi inte bara diskutera dvärgen utan även skriva krönikor, så jävla taggad!
Sen efter skolan ska jag hem, kolla family guy och vänta på att pappa ska komma hem och sen på att mamma ska sluta jobbet för då drar vi till MAX i arninge och sen till ÖoB och handlar godis (wow jag är verkligen tre år gammal)

22 september

idag åker amanda till spanien med andreas och hans familj, kul
tyskaprovet igår var enkelt, historiaprovet idag var helt okej (jag får minst G iaf)
i morgon har jag redovisning och inlämning av analys i sam, men allt är i princip klart
Nu måste jag bara kolla igenom mina frågor och svar till svenskan och snabbt kolla igenom analysen så man fattar något av den, super. Men innan jag sätter igång med det ska jag rensa och städa lite, för det är roligare!

måndag 20 september

Idag har jag jobbat hela dagen så jag är helt slut. Borde göra mina skoluppgifter men jag vill bara gråta. Orkar inte plugga, orkar inte tänka, orkar inte skriva
Tisdag: Tyskaprov
Onsdag: Historiaprov (jag fattar inte ens vad provet går ut på)
Torsdag: Diskussion kring boken dvärgen (minst 3 frågor+svar)
Fredag: Analys om utländska politiska system+källkritik inne
Jag har börjat med precis allt men kan inte avsluta något
Tyskan tror jag att jag kan, i morgon när det verkligen gäller kommer jag ha glömt allt
Historian är så jävla oklar. Svaren på mina frågor om boken är så jävla luddiga och min analys är så jävla sämst. Känner att jag fått en bra start på terminen!!!!!1
IG är också ett betyg. Awesome

kalla mig inte kommunist, tack!

gud så fin

on melancholy hill

‎'cause you're my medicine when you're close to me

<3

sweet

Vart fan kan jag få tag i den svarta mössan?

vafan hände?

Jag förstår inte.
All stress är som bortblåst. Jag har börjat på analysen i samhälle B (gjorde det redan igår!), skrivit ner två frågor till Dvärgen (en återstår) och skrivit svar på dem, dock måste jag nog utveckla lite mer på det andra svaret! Och sen skrev jag en krönika. Jag gjorde något som jag har funderat på att göra mycket länge men jag har inte haft ork. Jag gillar ju att skriva så jag tänkte, en krönika/text/whatever i veckan, det är väl rimligt, behövde bara komma på ämnen och nu fick vi lite inspiration under dagens Svenskalektion, vi ska skriva krönikor nästa vecka på lektionen men jag råkade skriva en nu. Visst råkade den bli lite privat och klyschig, men jag gillar den. Den är inom rätt ämne så jag får väl försöka memorera den och skriva ner den nästa vecka på lektionen. Fyfan vad jag är grym!
Visst borde jag plugga lite mer historia och tyska, det är faktiskt examination nästa vecka, men jag är i extas och kan inte sluta skriva, det känns så jävla bra. Men jag vet att skolan går före mina privata texter så det är väl bara att sätta sig och pressa in tyskafraser och glosor samt olika historiesyner och källkritik. Men det är okej. Det här var mitt eget val och jag är relativt glad. För det finns bullar, pepsi och te. Och justin Bieber spelar på iTunes, nästan så man gråter av lycka.

Pär Lagerkvist - Dvärgen

"Den man inte hatar är det svårt att förstå, man är vapenlös, man har ingenting att tränga in i den människan med."


Och så var det ju den där jävla boken i svenska B som jag blev tvingad att läsa igen. Denna gång kan jag inte fuska, läsa och tänka på annat, skjuta upp uppgiften - Den måste göras och det är nu. Boken är verkligen en plåga att ta sig igenom. Dock står det en del (vad jag minns) trevliga meningar som jag gillar och det är ju bra, måste ju skriva minst sex frågor med svar på g-mvg nivå till bokdiskussionerna vi ska ha. Jag har fått ner en fråga. G-nivå. Första diskussionen är om en vecka, minst tre frågor måste jag ha och mvg måste uppnås annars blir jag så jävla besviken på mig själv. Jag hatar att diskutera.

klickbullar

Tur att man hade kort dag idag, har varit sugen på bullar i typ två veckor (inga torra jävla kanelbullar utan riktigt feta, saftiga klickbullar eller vaniljbullar). Så det blev direkt hem efter lunch och baka klickbullar, tryckte i mig två stycken och ett glas kokhet o'boy (aj min tunga) Råkade bränna dom lite kanske, men jag satt och pluggade och glömde hålla koll, ok!?
Klickbullar
1 pkt jäst
100g margarin
3 dl mjölk
1 ägg (+1 ägg till pensling & pärlsocker)
¾ dl socker
8,5 dl vetemjöl
Fyllning
100g margarin (mjukt, typ rumsvarmt?)
1 dl socker
1 tsk kanel
gör såhär nu då  ugn 250°
Börja med fyllningen, blanda bara ihop allt ordentligt och låt det stå, smula jästen i en skål, smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölken, koka tills det blir fingervarmt. Häll lite av vätskan på jästen och rör ut den och häll då i resten av vätskan plus de andra ingredienserna. Använd degkrokar på vispen när du rör ihop degen, den ska vara ganska kladdig.
Klicka ut smet med skedar i bullformar, gör en liten grop i varje bulle och pressa ner lite fyllning. Låt jäsa i 35-40 min. Pensla bullarna med ägg och strö på pärlsocker och grädda i ugnen 6-8 min. Håll koll. Ät och njut.

måndag igen

idag har jag jobbat från sju på morgonen till klockan tre på dagen. Känns bra men är lite ledsen för jag frös och telefonen i princip var död. Men tiden gick fort och på vägen hem åkte vi förbi apoteket och köpte lite vitaminer och sen drog vi till någon jävla hälsobutik i coophuset och köpte zinktabletter, känner att jag ska typ vårda min piercing asbra eftersom jag inte gjorde det i helgen. haha sämst jag är, men den mår bra, kommer knappt någon sårvätska ur den, inte gör den ont heller men kliar gör den ibland men jag har för mig att sår kliar när de läker, eller har jag fel?
Nu borde jag pressa in lite tyskaglosor och kolla upp lite info inför analysuppgiften som jag borde börjat på (och då menar jag att jag ska ha skrivit lite mer text än bara en rubrik och mitt namn) men politik är ju hemsk tråkigt och olika politiska system känns så trista att studera, kunde vi inte typ bara... få böcker. Ja det skulle vara en bra början.
Börjar inse mer och mer varför folk kallar mig bitter, men jag är hemskt trött och sugen på coca cola zero.

söndag

tänkte att man skulle börjat skriva lite på analysen i samB under helgen, men så blev det såklart inte eftersom jag inte har allt material jag behöver och har knappt varit hemma. Har fått ett nytt skrivprogram på datorn och massa serier iaf, alltid något positivt
septum - check!
(känner mig för övrigt ganska glad då alla påpekar hur snygg jag är i septum, hehe)

poprocks and coke

okej jag måste bara skriva detta
allt faller på plats nu, fem år senare
poprocks and coke, låten med green day - jag fattar äntligen vad fan poprocks är
snälla skjut mig hahaha
(men vad menar han med coke då? vavavavava? nej jag skoja)

så himla fint

niotillfem bloggen är så väldans fin
läs denna text och bara mys

suspicious minds

Torsdag
Råkade spendera cirkus tusen spänn inne på monki och weeday, det blev underkläder, två par jeans och två par skor. Dock var skorna från weekday (bild) trasiga så det var bara att ringa och lägga undan ett par nya
så himla snygga skor, man vill ju bara ligga med dom!
fredag*
Stressade in till till staden för att byta skorna, hamnade i värsta bilköerna, svettades som ett as på bussen och var allmänt irriterad. Blev hämtad av mamma, sprang in på ica och köpte pepsi, snabbt hem och fixa sig för att sedan bege mig till lenny som fyllt arton för lite middag och mys. Bilder finns på facebook. Kvällen var awesome, god dricka, god mat och trevliga människor. Utgång för de flesta som var över arton men jag, Cecilia och Linn gick hem till mig och spelade galenpanna (ett spel, googla) drack bailey's och malibu och frossade i godis. Minnena är lite luddiga måste jag medge men jag hade jävligt kul!
Lördag
Vaknade tidigt för jag var så jävla bajsnödig (what the fuck?) märkte att jag lagt rostmackor i min säng (glömde äta upp dom, fail) duschade, åt, packade min ryggsäck och drog till uppsala. Mys
Söndag
Kom hem vid halv tio, mamma och pappa har målat trappräcket och mamma hade haft sönder själva glasplattan i micron så "tryck inte ner händer i soptunnan och rör inte trappräcket" var det första man hörde när man kom innanför dörren. Duschade och deckade i princip
Måndag
Idag åkte jag till skolan för att det var temadag - riksdagsval. Men det var så himla tråkigt så jag bad mamma möta upp mig (hon var visst ledig) och så lunchade vi på MAX i arninge (fatan vad god kycklingburgaren var) och handlade mat.
"Falukorv. Köp falukorv. Vi ska köpa falukorv."
"Va...? Vems matecka är det?"
"Pappas"
"Ah, okej"
"AHA två för trettioåtta, tag två!"
Mina föräldrar är så jävla awesome, min pappa gillar att variera maten han lagar
måndag: falukorv
tisdag: falukorv
onsdag: falukorv
osv
haha, inte direkt men nästan i alla fall
*Rubriken suspicious minds kommer från kvällen vi bakade nutellatårta och sjöng den på singstar och även hemma hos Linnea lyssnade vi på den. Och sjöng. Den är nog lite av en vad ska man kalla det, våran låt, som Linniegirl skrev <3

redan jul?

kolla vem som bor i mitt fönster :D

flamingo

I helgen var jag med mina föräldrar på plantagen, fick en liten rosa blomma
(jag har fotograferat med närbildslinsen, vi är inte vänner än :/ )

1 september

Gillar att vakna klockan sex på morgonen utav att resten av familjen bråkar om duschen
min jävla huvudvärk från igår blev bara värre så ingen TEG dag för mig,
ganska så mysigt att ha så jävla ont i huvudet att det känns som man ska spy
tur så gick det över och huvudvärken är inte lika jobbig
dricker en massa vatten, tar lite piller och typ sover men inget verkar hjälpa
jag och louise som skulle bokat piercingtid idag och piercat oss :(
Nästa torsdag, så smäller det, ska försöka bli av med min snuva också
septum+snuva låter inte speciellt smaskigt
nu ska jag ner och ta en macka med fem kilo örtsalt på och försöka att stå emot frestelsen att dricka upp mammas två liters cola, jag måste sluta dricka massa läsk, pappa sa att vi kanske kan köpa en soda stream
men då måste vi sluta med läsken och hålla oss till bubbelvatten. Det kommer funka i veckorna men på helgerna då ska jag fan ha cola (vi andra i familjen ska inte lida bara för han dissar läsk helt)

RSS 2.0